Gå til hovedinnhold

Madrid

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Madrid

Våre hoteller i Madrid

 • standard dobbeltrom
  Arturo Soria st, 14, 28027 Madrid
  Book nå!
  First Hotel Petit Palace Arturo Soria ligger i et boligområde i nærheten av messesenteret IFEMA i Madrid. Hotellet tilbyr moderne privat parkering og møtefasiliteter og er perfekt for forretningsreiser. Med kort avstand til sentrum av Madrid, og med to nærliggende kjøpesentre, er hotellet også spesielt godt egnet for feriereiser. Gratis parkering er inkludert (med forbehold om tilgjengelighet), samt gratis sykkelutlån, gratis WiFi og gratis låne-iPad på forespørsel.
 • superior dobbeltrom
  Plaza de Santa Barbara 10, 28004 Madrid
  Book nå!
  First Hotel Petit Palace Santa Barbara er et boutiquehotell med 82 stilfulle rom, beliggende i et livlig bytorg i det fasjonable Alonso Martinez-område mellom Chueca og Malasaña med mange restauranter, fortauscaféer og butikker. Hotellet er ideelt for reisende som foretrekker å bo i nærheten av byens mange turistattraksjoner, som f.eks. Puerta del Sol, kongeslottet og Plaza Mayor.
 • utsikt
  C/ Mayor46, 28013 Madrid
  Book nå!
  First Hotel Petit Palace Plaza Mayor ligger rett ved Plaza Mayor fem minutters gange fra kongeslottet og Puerta del Sol. Hotellet tilbyr stilige rom med gratis WiFi samt gratis låne-iPad etter anmodning. Alle rom er utstyrt med flatskjerms-tv, og badene har hydromassasjedusjer.

  Det serveres morgenbuffet, og hotellets gjester har fri adgang til lånesykler.

  Metrostasjonene Sol og Ópera ligger bare 200 meter unna og Prado-museet og Retiro-parken kan nås på 5 minutter med metro.
 • standard dobbeltrom
  Arenal St 16, 28013 Madrid
  Book nå!
  First Hotel Petit Palace Opera er et vakkert restaurert hotell fra 1800-tallet. Hotellet ligger bare 100 meter fra den berømte plassen Puerta del Sol i hjertet av Madrid. Alle attraksjonene ligger innenfor gangavstand, blant annet Plaza Mayor, kongeslottet og Prado-museet. Hotellet er smakfullt innredet med moderne interiør og luksusfasiliteter, som massasjedusj og 27 tommers flatskjerms-TV. Hotellet har gratis Wi-Fi, gratis sikkerhetsboks og gratis sykkelleie.
 • standard dobbeltrom
  c/ San Bernardo 3, 28015 Madrid
  Book nå!
  First Hotel Petit Palace Plaza Espana ligger vakkert til ved Gran Vía, med kort gåavstand til Madrids mange historiske attraksjoner, motebutikker og restauranter. Hotellet tilbyr en unik og personlig service og moderne komfort og er ideelt egnet både til romantisk storbyferie og familieferie.
 • standard dobbeltrom
  C/ Postas 17 - 28012 Madrid, 28012 Madrid
  Book nå!
  First Hotel Petit Palace Posada del Peine er et unikt, historisk hotell fra 1610, som gjør det Spanias eldste hotell. Det nylig renoverte firestjerners hotellet tilbyr moderne komfort med en elegant og tidløs bakgrunn, og har en flott beliggenhet i nærheten av Plaza Mayor og Puerta del Sol i sentrum av Madrids gamleby.
 • fasade
  Galdo 2, 28013 Madrid
  Book nå!
  First Hotel Petit Palace Preciados er et nyrenovert boutiquehotell som ligger i hjertet av Madrid i nærheten av kongeslottet og Plaza Mayor. Hotellrommene har fin utsikt over byens store boulevarder, Calle de Preciados og Calle del Carmen. Frokosten serveres på takterrassen, hvor du også finner hotellets lyse og luftige møtefasiliteter.
 • standard familierom
  Antonio Maura 5, 28014 Madrid
  Book nå!
  First Hotel Petit Palace Lealtad Plaza har en ideell beliggenhet innen gangavstand til Prado-museet, Retiro-parken og de store shopping-boulevardene Paseo Del Prado, Paseo de la Castellana og Plaza Cibeles. Hotellet er en av Madrids mest eksklusive og byr på designinteriør, det siste innen teknologi, samt eksklusive møteromsfasiliteter.
 • standard familierom
  Chinchila 6, 28013 Madrid
  Book nå!
  First Hotel Petit Palace Cliper Gran Vía er et trestjerners hotell med ideell beliggenhet med kort gangavstand fra byens attraksjoner. Hotellet tilbyr familievennlige rom og et bredt utvalg av gratis tjenester, inkludert gratis Wi-Fi, gratis låne-iPad og gratis sykkelutlån. Med sin moderne komfort og sentrale beliggenhet, er hotellet også godt egnet for forretningsreisende.
 • resepsjon
  Tres Cruces 6, 28013 Madrid
  Book nå!
  First Hotel Petit Palace Tres Cruces er et 3-stjerners hotell som ligger på Calle de las Tres Cruces i Madrid mellom Gran Via og Puerta del Sol. Hotellet har kort avstand til Plaza Mayor, La Latina, Fuencarral, Preciados og byens hovedattraksjoner. Det er derfor et ideelt utgangspunkt for både familieopphold og en romantisk storbyferie. Vi tilbyr utmerket service og en hjemmekoselig atmosfære, slik at dere kan nyte oppholdet i en av verdens mest spennende byer.
 • superior dobbeltrom
  Gonzalo Jimenez de Quesada 2, 28004 Madrid
  Book nå!
  First Hotel Petit Palace Triball ligger rett ved hovedgaten, Calle Gran Via, og er ideelt for reisende både med og uten barn. Det moderne hotellet tilbyr familierom, gratis Wi-Fi, gratis utlåns-iPad (på forespørsel), gratis sykkelutleie og frokostbuffé. Kjæledyr er tillatt.

  First Hotel Petit Palace Triball gjør det enkelt å oppleve det beste av Madrid, i nærheten av shopping og underholdning.
 • fasade
  Hortaleza 3, 28004 Madrid
  Book nå!
  First Hotel Petit Palace Chueca er et boutiquehotell med beliggenhet i Madrids spennende Chueca-kvarter ved Calle Gran Via, som er en av byens mest berømte og sentrale gater. Hotellet har nylig blitt renovert og tilbyr hyggelige og komfortable rom, både for de som reiser med og uten barn.

  Gratis Wi-Fi og utlåns-iPads, kjæledyrvennlig, topp service, familierom, gratis sykkelutlån, homofilvennlig.

  Velkommen til First Hotel Petit Palace Chueca.
 • Calle de Alfonso XII, 18, 28014 Madrid
  Book nå!
  First Hotel Petit Palace Savoy Alfonso XII har en førsteklasses beliggenhet i Madrids mest fasjonable område. Den luksuriøse eiendommen ligger ved Retiro-parken, Madrids største park med vakre hager som er perfekte å gå tur i. Hotellet var opprinnelig et palé fra det 19. århundre, og tilbyr en praktfull utsikt over parken samt eksklusiv komfort og atmosfære. Dette elegante hotellet er ideelt for forretningsreiser og konferanser samt for romantiske storbyferier og familieopphold.
 • standard twin rom
  C/ Marques de Villamagna,4, 28001 Madrid
  Book nå!
  First Hotel Petit Palace President Castellana er et moderne firestjernes luksushotell som befinner seg på Paseo de la Castellana. Hotellet er en av Madrids mest eftertraktede destinasjoner og tilbyr unik personlig service. Hotellet er perfekt innrettet til både ferie- og forretningsreisende med behov for luksusopphold og avslapping. Hotellets fasiliteter omfatter gratis WiFi, gratis låne-iPad samt møtefasiliteter.
 • quadruple rom
  Plaza del Carmen 4, 28013 Madrid
  Book nå!
  First Hotel Petit Palace Plaza del Carmen er et firestjerners boutiquehotell med 42 komfortable rom, hvorav de fleste er utvendige rom med balkong. Hotellet ligger sentralt i Madrid, i nærheten av Callo Gran Via, Puerta del Sol, Plaza Santa Ana og Plaza Mayor, og bare en kort spasertur eller kjøretur fra Prado-museet, Thyssen-museet og Santiago Bernabeu stadion. Det moderne hotellet er ideelt for både forretnings- og fritidsreisende, og tilbyr flotte fasiliteter, inkludert gratis WiFi og gratis utlåns-iPads. Det er massasjedusjer i alle rom, og noen rom har boblebad.
 • standard dobbeltrom
  Virgen de los Peligros 2, 28013 Madrid
  Book nå!
  First Hotel Petit Palace Alcalá ligger sentralt til i Madrids første boligblokk, bestående av de berømte bygningene «La Unión» og «el Fénix», kun noen meter fra Puerta del Sol. First Hotel Petit Palace Alcalá er innbydende og moderne – perfekt for romantiske storbyferier eller ferie med venner. Gratis WiFi, gratis utlån av iPad, frokostbuffet og dagens aviser – få den beste prisen ved å bestille direkte på våre nettsider.
 • standard familierom
  Calle de Jorge Juan 17, 28001 Madrid
  Book nå!
  First Hotel Icon Wipton er et særegent boutiquehotell som ligger i en av Madrids mer eksklusive gater, Calle Jorge Juan i Salamanca-kvarteret. Området er kjent for de elegante butikkene og restaurantene, blant annet hotellets egen Quintín, som er en søsterrestaurant til El Paraguas og Ten Con Ten. Begge disse restaurantene hører også hjemme i Madrid. Quintín serverer eksklusiv gastronomi, blant annet frokost. Med sin moderne og komfortable innredning tilbyr hotellet den beste kvalitet og service.
 • standard dobbeltrom
  Arenal 4, 28013 Madrid
  Book nå!
  First Hotel Petit Palace Puerta del Sol er en vakkert restaurert bygning fra det nittende århundre som ligger sentralt til ved Puerta del Sol, en av Madrids største turistattraksjoner. Rommene er innredet med komfort og velvære i tankene, og er utstyrt med 27˝ flatskjerms-tv, gratis Wi-Fi, gratis tilgang til låne-iPad på forespørsel, gratis sikkerhetsboks samt bad med hydromassasjedusj. Vi tilbyr også gratis sykkelleie. Hotellet er anbefalt av Michelin-guiden.
 • standard familierom
  Calle de Serrano 46, 28001 Madrid
  Book nå!
  First Hotel Icon Embassy er det eneste hotellet på Madrids mest eksklusive handlegate Calle de Serrano. Hotellet egner seg perfekt til både helgeturer og forretningsreiser, og byr blant annet på hydromassasjedusj, gratis Wi-Fi og gratis utlån av iPad. Det vakkert restaurerte hotellet er fra 1800-tallet, og er en av byens mest elegante boutique-hoteller. Det ligger i hjertet av Salamanca-distriktet, hvor det er omgitt av ledende museer, byparken Retiro og det spanske nasjonalbiblioteket.

Attraksjoner i Madrid

tradeDoubler