Gå til hovedinnhold

Våre rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender

Våre rom

First Hotel Icon Barcelona ligger sentralt til og tilbyr komfortabel innkvartering på i totalt 50 rom. Gjestene kan nyte en deilig frokost og har tilgang til gratis Wi-Fi, gratis lån av sykkel, gratis fitness-senter og gratis låne-iPad. Hotellet er det perfekte valget for en helgeutflukt med venner, en romantisk storbyferie og behagelige forretningsopphold.

Romutvalg og priseksempel

Standard Dobbel

Plass til:
Størrelse: 25 sq.m.
Våre standardrom egner seg perfekt til så vel individuelle reisende som par, og tilbyr eksklusiv design og moderne komfort. Fasiliteter inkluderer en hydromassasjedusj, minibar, flatskjerms-tv, gratis Wi-Fi og gratis tilgang til låne-iPad.
Seng og kapasitet
Dobbeltseng eller to enkeltsenger
standard dobbeltrom

Superior Double

Plass til:
Størrelse: 25 sq.m.
Våre superiorrom egner seg perfekt til så vel individuelle reisende som par, og tilbyr eksklusiv design og moderne komfort. Fasiliteter inkluderer en hydromassasjedusj, minibar, flatskjerms-tv, gratis Wi-Fi og gratis tilgang til låne-iPad.
Seng og kapasitet
Dobbeltseng
Dobbeltrom

Triple

Plass til:
Størrelse: 27 sq.m.
Våre Triple-rom er spesielt egnet til ferie med venner eller familie. De er innredet med enten en king-size seng og en enkeltseng eller tre enkeltsenger. I tillegg har de hydromassasjedusj, gratis Wi-Fi og gratis tilgang til låne-iPad.
Seng og kapasitet
Tre enkeltsenger eller En dobbeltseng og en enkeltseng
standard dobbeltrom

Quadruple

Plass til:
Størrelse: 30 sq.m.
Våre Quadruple-rom egner seg godt til ferie med venner eller familie. De er innredet med en king-size seng og køyesenger og har bad med hydromassasjedusj. Det er gratis tilgang til låne-iPad og gratis Wi-Fi. Det er også gratis gaver til barna.
Seng og kapasitet
4 enkeltsenger eller En dobbeltseng og køyeseng eller To enkeltsenger og køyesenger
quadruple rom

Quintuple

Plass til:
Størrelse: 30 sq.m.
Våre Quintuple-rom egner seg perfekt til en ferie med venner eller familie. De er innredet med en king-size seng og køyesenger og har bad med hydromassasjedusj.  Det er gratis tilgang til låne-iPad og gratis Wi-Fi. Det er også gratis gaver til barna.
Seng og kapasitet
Fem enkeltsenger eller En dobbeltseng, en enkeltseng og køyesenger eller Tre enkeltsenger og køyeseng
quintuple rom
tradeDoubler