Gå til hovedinnhold

Våre rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Våre rom

First Hotel Icon Barcelona ligger sentralt til og tilbyr komfortabel innkvartering på i totalt 50 rom. Gjestene kan nyte en deilig frokost og har tilgang til gratis Wi-Fi, gratis lån av sykkel, gratis fitness-senter og gratis låne-iPad. Hotellet er det perfekte valget for en helgeutflukt med venner, en romantisk storbyferie og behagelige forretningsopphold.

Romutvalg og priseksempel

Standard Dobbel

Plass til:
Størrelse: 25 sq.m.
Våre standardrom egner seg perfekt til så vel individuelle reisende som par, og tilbyr eksklusiv design og moderne komfort. Fasiliteter inkluderer en hydromassasjedusj, minibar, flatskjerms-tv, gratis Wi-Fi og gratis tilgang til låne-iPad.
Seng og kapasitet
Dobbeltseng eller to enkeltsenger
standard dobbeltrom

Superior Double

Plass til:
Størrelse: 25 sq.m.
Våre superiorrom egner seg perfekt til så vel individuelle reisende som par, og tilbyr eksklusiv design og moderne komfort. Fasiliteter inkluderer en hydromassasjedusj, minibar, flatskjerms-tv, gratis Wi-Fi og gratis tilgang til låne-iPad.
Seng og kapasitet
Dobbeltseng
Dobbeltrom

Triple

Plass til:
Størrelse: 27 sq.m.
Våre Triple-rom er spesielt egnet til ferie med venner eller familie. De er innredet med enten en king-size seng og en enkeltseng eller tre enkeltsenger. I tillegg har de hydromassasjedusj, gratis Wi-Fi og gratis tilgang til låne-iPad.
Seng og kapasitet
Tre enkeltsenger eller En dobbeltseng og en enkeltseng
standard dobbeltrom

Quadruple

Plass til:
Størrelse: 30 sq.m.
Våre Quadruple-rom egner seg godt til ferie med venner eller familie. De er innredet med en king-size seng og køyesenger og har bad med hydromassasjedusj. Det er gratis tilgang til låne-iPad og gratis Wi-Fi. Det er også gratis gaver til barna.
Seng og kapasitet
4 enkeltsenger eller En dobbeltseng og køyeseng eller To enkeltsenger og køyesenger
quadruple rom

Quintuple

Plass til:
Størrelse: 30 sq.m.
Våre Quintuple-rom egner seg perfekt til en ferie med venner eller familie. De er innredet med en king-size seng og køyesenger og har bad med hydromassasjedusj.  Det er gratis tilgang til låne-iPad og gratis Wi-Fi. Det er også gratis gaver til barna.
Seng og kapasitet
Fem enkeltsenger eller En dobbeltseng, en enkeltseng og køyesenger eller Tre enkeltsenger og køyeseng
quintuple rom
tradeDoubler