Gå til hovedinnhold

First Hotel Icon Barcelona

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender

First Hotel Icon Barcelona

TripAdvisor

First Hotel Icon Barcelona

First Hotel Icon Barcelona er et boutiquehotell som ligger i sentrum av Barcelona, ​​fem minutters gange fra Plaça de Catalunya og Passeig de Gràcia. Rommene er moderne innredet med flatskjerm-tv og hydromassasjedusj. Vi har gratis Wi-Fi. Hotellet ligger bare syv minutters gange fra byens berømte gotiske kvarter. Metrostasjonene Urquinaona og Passeig de Gràcia ligger mindre enn fem minutters gange fra hotellet. Hotellet er et perfekt utgangspunkt for både helgeturer med venner, en romantisk storbyferie og forretningsreiser.

Vær oppmerksom på at hotellopphold i Barcelona og Catalonia er omfattet av en turistsavgift, som automatisk blir lagt til hotellregningen. Avgiften er på EUR 1,21 per person per natt, og gjelder for gjester over 16 år. Avgiften gjelder bare for sammenhengende opphold på 7 netter eller mer på et samme hotell. Maksimal avgift er EUR 8,47 per person.

 • 0 m til sentrum

 • 100 m til kollektiv transport

 • 12 km til togstasjon

 • 17 km til flyplass

Faciliteter

 • konferanserom

  Konferanser & Møter

  First Hotel Icon Barcelona gir den perfekte rammen for forretningsmøter og arrangementer, blant annet kurs, presentasjoner og mottakelser.

  Hotellet har tre fullt utstyrte møterom på 95 m² i tillegg til et business-senter. Selvfølgelig er det gratis WiFi.

 • Frokost

  Frokostbuffet

  I vår herlige frokostbuffé finner du et stort utvalg av brød, mykt brød, frokostblandinger, kaker, ost, pålegg, iberiske produkter, yoghurt, frukt, salater og varme retter: Blant annet eggerøre, omelett og bacon. Dessuten får du regionale spesialiteter og et utvalg av juice og varm drikke.

tradeDoubler