Gå til hovedinnhold

Ting å gjøre

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Ting å gjøre

Oslo har mange attraksjoner og severdigheter. Byen er en kulturby med historiske attraksjoner, Opera og gallerier med verdenskunst. Du finner alt fra urbane opplevelser som festivaler, konserter og gode shoppingmuligheter, til alle former for utendørsaktiviteter. Det er noe å gjøre for hele familien når turen går til Oslo.

A.C.Perch`s Thehandel

Like om hjørnet finner dere en av Oslos mest sjarmerende tebutikker og -salonger, A.C.Perch`s Thehandel.

Leverandøren har solgt te av høyeste kvalitet siden 1835, og du kjenner litt på følelsen når du kommer inn i de nydelige lokalene i Kirkegata 5.

Her tilbyr de over 150 fantastiske opplevelser på gullbokser, hvorav bestselgeren i Oslo er Hvit tempel te.

Det Grønne Kjøkken

Det Grønne Kjøkken tilbyr et godt utvalg av velsmakende retter. De har både økologiske, glutenfrie, veganske og allergivennlige alternativer.

Det Grønne Kjøkken ligger i et over 400 år gammelt lokale i Kongens gate 4 i Oslo sentrum. Under krigen brukte motstandsbevegelsen lokalet som hovedtelesentral for kommunikasjon med London.

Gå over veien fra hotellet og velg blant deres beste lunsjrestauranttips.

Cinemateket

Cinemateket er stedet for filmhistorie og filmkunst. De viser både de store klassikerne og mindre kjente verker fra filmhistorien, og nye filmer av spesiell interesse.

Cinemateket er opptatt av å presentere filmene på en best mulig måte, tro mot originale visningsformater og ofte i nyrestaurerte utgaver. En stor andel av forestillingene er eksklusive, noe som betyr at de både viser unike filmkopier som bare de har tilgang til, og at de viser filmer som ikke er mulig å få sett andre steder. 

Se programmet her

akershus festning

Akershus Festning

Akershus festning er et spennende sted midt i Oslo sentrum; her kan du utforske byens historie eller nyte en varm sommerdag i solen.

Akershus slott og festning ble påbegynt i 1299 av Håkon V og fullført i løpet av 1300-tallet. Middelalderborgen hadde en strategisk beliggenhet ytterst på Akersneset og har motstått mange beleiringer gjennom tidene. Under Christian IV (1588–1648) ble borgen modernisert og innredet som renessanseslott. Borgen forfalt betydelig gjennom 1700-tallet, og først i 1899 tok man fatt på restaureringsarbeidet.

Festningen tilbyr guidede turer for publikum i helgene. 

Bare Jazz

Bare Jazz er en butikk og kafé hvor du kan kjøpe jazzmusikk og høre på gode toner. De har et stort utvalg av vinylplater og CD-plater du kan kjøpe.

De har også ved enkelte anledninger liveband i kafeen, som spiller fantastisk jazzmusikk.

Ta turen for en helt unik musikkopplevelse. 

Spikersuppa Skøytebane

Gratis skøytebane mellom Stortinget og Nationaltheatret, midt i Oslo sentrum.

Skøytebanen kan benyttes av alle og er åpen hver dag hele vinteren

Ta med egne skøyter, eller lei skøyter for 100 kroner i paviljongen ved siden av banen.

Åpner 17. november. Banen prepareres hver dag ca. kl. 15, og det er ingen aktivitet på banen mens dette pågår.

Les mer her

Opera Huset

Den Norske Opera & Ballett har befestet seg som en arkitektonisk og kunstnerisk suksess. Det er det første operahuset i verden der man kan gå helt fra vannkanten og til toppen av taket. Operahuset har blitt en av Norges store turistattraksjoner.

 Les mer her

Bestill billetter her