Gå til hovedinnhold

Rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Rom

Romutvalg og priseksempel

Hotellrom – Standard Dobbel

Plass til:
Størrelse: 18 m²
Vi tilbyr 8 standard dobbeltrom som ligger i hovedbygningen, hvor du også finner resepsjonen og restauranten. Alle rommene er renovert og utstyrt med queen-size seng fra Jensen, bad med dusj, sittegruppe, vannkoker, kaffetrakter og WiFi. Rommene har utsikt over bakgården.
Seng og kapasitet
Queen-size seng
Book
Standard Room. Bilde.Standard Room. Bilde.Baderom Standard Room. Bilde.

Hotellrom – Dobbel Med Havutsikt

Plass til:
Størrelse: 18 m²
Vi tilbyr 6 dobbeltrom med havutsikt. Rommene ligger i hovedbygningen, hvor du også finner resepsjonen og restauranten. Alle rommene er renovert og er utstyrt med en queen-size seng fra Jensen, bad med dusj, sittegruppe, vannkoker, kaffetrakter og WiFi.
Seng og kapasitet
Queen-size seng
Book
Sea View Room. Bilde.Sea View Room. Bilde.Sea View Room. Bilde.

Hotellrom – Superior Dobbel Med Havutsikt

Plass til:
Størrelse: 20 m²
Vi tilbyr 2 Superior dobbeltrom med havutsikt og ekstra plass. Rommene ligger i hovedbygningen, hvor du også finner resepsjonen og restauranten. Alle rommene er renovert og er utstyrt med en queen-size seng fra Jensen, bad med dusj, sittegruppe, vannkoker, kaffetrakter og WiFi.
Seng og kapasitet
Queen-size seng
Book
Superior Room. Bilde.Superior Room. Bilde.

Waterfront Cabins

Plass til:
Størrelse: 36 m²
Våre Waterfront Cabins er gamle tradisjonelle rorbuer, som ligger helt i vannkanten. De ble totalrenovert i 2020 og har egen terrasse med vakker utsikt over sjøen og Vågakallen (et av Lofotens høyeste fjell). Hyttene har plass til 5 personer (4 voksne eller 3 voksne og 2 barn). Ett soverom har en queen-size seng og det andre er innredet med familiekøyer. Kjøkkenet er fullt utstyrt med alt du trenger for å tilberede egne måltider. Baderom med dusj. Alle hyttene har egen parkeringsplass og egner seg perfekt for lengre opphold.
Seng og kapasitet
Dobbeltseng og familie køyeseng
Book
Waterfront Cabin rom. Bilde.Waterfront Cabin rom. Bilde.Baderom Waterfront Cabin. Bilde.

Glamping Telt

Plass til:
Størrelse: 20 m²
Våre 3 store og stilige glampingtelt er innredet med komfortable senger, dyner, tepper og lykter, som skaper en koselig og hjemmekoselig atmosfære. Alle teltene er utstyrt med vedovn. De er tørre og komfortable i all slags vær takket være det tunge teltstoffet. På varme dager kan du rulle opp veggene for å slippe inn den kjøligere luften. Teltene er beregnet for 2 gjester med dobbeltseng. De er perfekte for naturelskende par som er ute etter en unik opplevelse, men likevel ønsker komfort. Gjestene står fritt til å bruke bade- og sanitærfasilitetene i hotellets hovedbygning. Glampingteltene er kun tilgjengelig fra juni til slutten av august.
Seng og kapasitet
King-size seng
Book
Interiør i et glampingtelt. Foto.Seng i telt med utsikt over Lofoten. Foto.Glamping på stranden ved Skaarungen. Foto.

Top Row Cabins

Plass til:
Størrelse: 45 m²
Våre Top Row Cabins er helt nye hytter med panoramautsikt – perfekt for å oppleve nordlyset. Hyttene ligger på en liten høyde med egen terrasse ut mot fjorden og Vågakallen (et av Lofotens høyeste fjell). Hver hytte har 2 soverom med plass til totalt fem personer (4 voksne eller 3 voksne og 2 barn). Det ene soverommet oppe har en queen-size seng. Soverommet i første etasje har en dobbeltseng. Kjøkkenet er fullt utstyrt med alt du trenger for å tilberede egne måltider. Baderom med dusj. Alle hyttene har egen parkeringsplass og passer perfekt for lengre opphold.
Seng og kapasitet
Queen-size seng og dobbeltseng
Book
Top Row Cabin. Bilde.Top Row Cabin. Bilde.Top Row Cabin. Bilde.Top Row Cabin. Bilde.

Family Top Row Cabins

Plass til:
Størrelse: 48 m²
Våre Family Top Row Cabins er familiehytter som ligner våre Top Row Cabins, men som er større. Hyttene, som ble bygget i 2022, ligger på en liten høyde med egen terrasse med utsikt over fjorden og Vågakallen (et av Lofotens høyeste fjell). Hyttene har 2 soverom og 2 sovesofaer og dermed plass til totalt 8 personer. Kjøkkenet er fullt utstyrt med alt du trenger for å tilberede egne måltider. Baderom med dusj. Alle hyttene har egen parkeringsplass og egner seg utmerket for lengre opphold.
Seng og kapasitet
2 x Queen-size seng og 2 x sovesofa
Book
Family Toprow rom. Foto.Family Toprow rom. Foto.Family Toprow rom. Foto.Family Toprow rom. Foto.Family Toprow baderom. Foto.