Gå til hovedinnhold

Kinsarvik

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hotell i Kinsarvik Sentrum

Er du på utkikk etter hotell i Ullensvang? Hos First Hotel Kinsarvik, med kun drøye 100 meter til sentrum, er du plassert strategisk i forhold til hva du enn måtte søke etter. Hotellet er omgitt av vakker natur, og byen tilbyr god mat og drikke, samt shoppingmuligheter og attraksjoner.

Kinsarvik er administrasjonssenteret i Ullensvang Herad og har en befolking på ca 550 personer. Stedet er et yndet reisemål for en rekke turister hvert år, mange for å se på den fantastiske naturen, andre for å få et innblikk i historien til stedet som var helt sentralt i Middelalderen.

Trenger du hotell i forbindelse med tur til Trolltunga, fornøyelsesparken Mikkelparken, reise i Hardangerfjorden eller andre naturopplevelser er vårt hotell godt plassert i hjertet av Hardanger. Hotellet byr på gratis frokost, parkering og Internett.

Våre hoteller i Kinsarvik

 • fasade
  Kinsarvik, 5780 Kinsarvik
  Book nå!
  First Hotel Kinsarvik ligger i idylliske Kinsarvik i hjertet av Hardanger, cirka 40 minutters kjøretur fra Odda og 45 minutter fra Voss. Hotellet har nydelig utsikt over Hardangerfjorden og fjellene, og du kan ta ferge til Utne og Kvanndal.
  Kinsarvik er et naturlig utgangspunkt for aktive ferieopplevelser med en spektakulær kyststrekning og dype fjorder. Området er også kjent for fornøyelsesparken Mikkelparken, og det kjente utsiktspunktet Trolltunga er heller ikke langt unna.
  Det nylig renoverte hotellet byr på personlig service.