Gå til hovedinnhold

Horten

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hotell og severdigheter i Horten

Horten er en havneby med mange blomstrende haver og flere shoppingområder. Det er masse spennende å gjøre i Horten og omegn. Du kan besøke Preus Museum, oppleve Vestfolds rike vikingtidsarv, besøke maleren Edvards Munchs hus i nabobyen Åsgårdstrand eller bare nyte den flotte naturen med gå-turer i de landlige omgivelsene.

Søker du etter hotell i Horten, ligger vårt hotell idyllisk til. First Hotel Horten ligger cirka to km sør for Horten sentrum med Borre Golfbane et steinkast fra ditt hotellrom. Hotellet har 77 stilrene rom og tilbyr gratis parkering. Vegg-til-vegg ligger et gym og rett over gaten Vestfold Bowling. Andre populære aktiviteter og severdigheter i Horten er vikinggravene på Borrehaugene og nydelige Rørstrand.

Til Horten kommer du enkelt med bil langs E18, 88 km sør for Oslo. Sandefjord Lufthavn Torp ligger 35 min unna. Overfartstiden fra Moss i Østfold er på 30 min med ferge.

Våre hoteller i Horten

  • Borreveien 44, 3186 Horten
    Book nå!
    First Hotel Horten er et moderne og innbydende hotell som ligger 2 km sør for Horten sentrum. Vi tilbyr 77 store og stilrene rom, og frokost er inkludert i prisen.

    Hotellet er omringet av naturskjønne omgivelser, blant annet Borre Golfbane et steinkast unna, der du kan ta et slag golf eller nyte den vakre naturen i form av trening eller spasertur. Opplev også den flotte stranden, Rørestrand, eller ta turen til vikinggravene på verdenskjente Borrehaugene. Hotellet ligger vegg- i- vegg med treningssenteret Sporty 24 og Vestfold Bowling, slik at mulighetene er mange her hos oss.

tradeDoubler