Gå til hovedinnhold

Horten

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender

Rom 1

Legg til rom

Horten

Horten er en havneby med mange blomstrende hager og flere handelsområder. Kystlinjen på 40 km strekker seg fra Re i nord til Tønsberg i sør. Horten har 5 tettbygde områder som Horten sentrum, Åsgårdstrand, Borre, Skoppum og Nykirke. Det er masse spennende å gjøre i Horten og omegn. Du kan besøke Preus Museum, oppleve Vestfolds rike vikingtidsarv, besøke maleren Edvards Munchs hus i nabobyen Åsgårdsstran eller bare nyte den flotte naturen med gå-turer i de landlige omgivelsene.

Til Horten kommer du enkelt med bil langs E18, 88 km sør for Oslo. Sandefjord Lufthavn Torp ligger 35 min unna. Overfartstiden fra Moss i Østfold er på 30 min med ferge.

Våre hoteller i Horten

  • resepsjon
    Borreveien 44, 3186
    First Hotel Horten er et moderne og rimelig hotell som ligger 2 km sør for Horten sentrum. Hotellet tilbyr 77 lyse og trivelige rom, og frokost er inkludert i prisen. Hotellet ligger bare 800 meter fra Borre Golfbane, hvor man enten kan spille et slag golf, eller benytte det hyggelige området til løping eller gåturer. Det er kun 650 meter til nærmeste dagligvareforretning, og du finner også en Bowlinghall i samme område. Nærmeste badestrand er Rørestrand, som befinner seg 850 meter fra hotellet. Det er bussholdeplass rett utenfor inngangsdøren som går til Horten sentrum. Hotellet tilbyr også gratis parkering rett utenfor.
tradeDoubler