Gå til hovedinnhold

Hornindal

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender

Hotell i Hornindal

Ser du etter et hotell i Hornindal, er First Hotel Raftevold et godt alternativ. Hotellet er omgitt av områdets vakre natur med spesielt god sikt mot Hornindalsvatnet, som er Europas dypeste innsjø. I umiddelbar nærhet finner du også Geirangerfjorden (UNESCO verdensnaturarv), Briksdalsbreen og Vestkapp-fjellet.

Stranda, Ørsta og Volda er kommunene i nord og øst, og er en liten kjøre- eller fergetur unna. Med offentlig transport rett utenfor hotelldørene, kan du likevel fint overnatte i Hornindal.

Omgitt av sin vakre natur, er det spesielt turister som ønsker naturopplevelser som ønsker overnatting på First Hotel Raftevold. Vårt hotell i Hornindal tilbyr imidlertid også møte- og konferanserom for deg som kanskje ønsker å kombinere forretninger med vakre naturomgivelser.

Våre hoteller i Hornindal

 • rom
  TripAdvisor
  Grodås, 6763 Hornindal
  Book nå!
  First Hotel Raftevold ligger i hjertet av fjord-Norge. Vår vakre hage ligger vendt ut mot Europas dypeste innsjø, Hornindalsvatnet. Hotellet ligger i nærheten av Geirangerfjorden (UNESCO verdensnaturarv), Briksdalsbreen og Vestkapp-fjellet. Ålesund, med sin vakre og historiske arkitektur, ligger kun en totimers kjøretur unna. Tilgang med bil via E39. Den nærmeste flyplassen er Volda, som ligger knappe 25 min. fra hotellet.

  First Hotel Raftevold er et innbydende og vennlig boutiquehotell. Hotellet har nylig blitt renovert i en moderne og fargerik stil. Alle våre rom har WiFi og byr på vakker utsikt. I restauranten serverer vi lekre menyer, basert på ferske, lokale råvarer. Vi tilbyr også gratis parkering foran hotellet. Det er dessuten moderne møtefasiliteter med gratis WiFi
tradeDoubler