Gå til hovedinnhold

Våre rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender

Rom 1

Legg til rom

Overnatting på Hamar

First Hotel Victoria tilbyr 200 flotte rom. Du kan velge mellom ulike typer rom som enkeltrom, dobbeltrom og suite. Vi kan tilby rom som dekker de fleste behov og vårt personale strekker seg langt for at oppholdet skal bli perfekt. Alle rom er røykefrie og har behagelige senger, badekar eller dusj, minibar og gratis WiFi. Som gjest på First Hotel Victoria kan du nyte tilgangen til bar og restaurant. Frokost er inkludert.

Romutvalg og priseksempel

Moderat Enkel, fra 844 NOK

Plass til:
Våre Moderate standard enkeltrom er komfortable med en stor bred enkeltseng på 140 cm, som gjør det perfekt for den som reiser alene. Rommet har ikke skrivebord eller stol.
Seng og kapasitet
En enkeltseng, 140 cm bred.
Standard enkeltrom

Standard Enkel, fra 882 NOK

Plass til:
Våre standard enkeltrom er komfortable med en stor bred enkeltseng på 140 cm, som gjør det perfekt for den som reiser alene. Rommet har også skrivebord eller stol.
Seng og kapasitet
En enkeltseng, 150 cm bred.
Standard enkeltrom

Standard Twin, fra 924 NOK

Plass til:
Komfortable og romslige rom med to enkeltsenger på 90 cm.
Seng og kapasitet
To enkeltsenger, 90 cm brede, med Jensen madrasser.
Superior dobbeltrom

Standard Dobbel, fra 924 NOK

Plass til:
Alle våre dobbeltrom er moderne og romslige. Alle har komfortable Jensen senger og noen av rommene har nydelig utsikt over Mjøsa.
Seng og kapasitet
Dobbeltseng, 180 cm bred.
Standard twinrom

Superior Dobbel, fra 1 152 NOK

Plass til:
Våre moderne superior rom er meget romslige og har komfortable Jensensenger, sittegruppe, arbeidspult og flatskjerm TV. Det er også mulighet for ekstraoppredning på noen av rommene.
Seng og kapasitet
En dobbeltseng, 180 cm bred. Rommet har også sofaseng som har plass til en voksen eller to barn.
Superior dobbeltrom

Junior Suite, fra 1 976 NOK

Plass til:
Unn deg en flott junior suite! Vi har flere flotte nyrenoverte og moderne junior suiter i ulike størrelser og utforming. Noen kan by på vakker Mjøsutsikt. Suitene passer godt til møtevirksomhet, familiesuiter eller hvis man bare ønsker seg større plass.
Juniorsuite

Suiter, fra 2 478 NOK

Plass til:
Unn deg noe ekstra! Vår flotte suite kan by på vakker Mjøsutsikt og er et trygt valg som brudesuite. Den kan også brukes til møtevirksomhet, som familiesuite eller hvis man bare ønsker seg større plass. Velkommen!
Seng og kapasitet
En dobbeltseng, 180 cm bred. Rommet har også en sofaseng, som har plass til en voksen eller to barn.
Suite

First SmartBed Twin, fra 939 NOK

Plass til:
Våre romslige og rolige SmartBed-rom er innredet med fjærsenger hvor fastheten på madrassen kan justeres. Rommene har to separate senger (2x90 cm) eller en king-size-seng (180 cm). Rommene passer godt for deg som ønsker en ekstra god søvnopplevelse. Når du bor på et SmartBed-rom får du i tillegg et personlig sovesett som inneholder en sovemaske og ørepropper.
tradeDoubler