Gå til hovedinnhold

Konferanse og møter

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender

Rom 1

Legg til rom

Konferanse og møter

First Hotel Victoria i Hamar kan skilte med helt nye og moderne konferanserom. Vi har tre store saler og to grupperom i vår konferanseavdeling. Hvis dere ønsker kan vi også kan tilby en alternativ kursmeny i forbindelse med Deres besøk med spennende smaker fra nærområdet. Gi beskjed til våre konferanseverter og de hjelper deg med å planlegge alle detaljer og det praktiske rundt møtene dine.

For større konferanser kan vi gjennom Victoriakvartalet tilby Teatersalen med plass i amfi til over 300 personer. Her har vi også tilgang til flere større og mindre grupperom og selskapslokaler hvor alle er tilgjengelig med gang innenfra hotellet.

La oss hjelpe deg med å arrangere din neste konferanse på Hamar!

Send oss en forespørsel

 • Konferanserom

  Skibladner

  220 personer

  Oppkalt etter vår kjære Skibladner tilbyr vårt største konferanserom kapasitet opptil 220 personer. Alternativt kan rommet deles i to for mindre arrangement.

  Oppsett:

  • Klasserom: 130 personer
  • Kino: 220 personer
 • Mjøsstua

  100 personer

  Vår tredje konferanserom er oppkalt etter Norges største innsjø Mjøsa, som hotellet har flott utsikt over.

  Oppsett:

  • Klasserom: 65 personer
  • Kinooppsett: 100 personer
 • konferanserom

  Grupperom

  16 personer

  Vi tilbyr to grupperom hvor det største har plass til 16 personer.

 • O'Learys bar & restaurant

  O'Learys

  140 personer

  Ønsker du å arrangere et litt annerledes kurs eller kanskje et frokostmøte er vår restaurant O'Learys et spennende alternativ. Her kan man enkelt bli koblet opp til restaurantens alle skjermer å vise frem en presentasjon eller video.

  TV-skjermene er godt synlig fra alle plassene i lokalet og den største skjermen er på hele 160 tommer. Mikrofon og lyd er tilgjengelig.

 • Teatersalen

  Teatersalen

  306 personer

  Teatersalen har 306 faste plasser i skrånende amfi (et par ekstra stolrader kan settes inn ved behov). Teaterscenen har en overbygd orkestergrav og er daglig i drift som teater og fungerer perfekt til alt fra forestillinger, konserter, konferanser og lanseringer.

  Teatersalen og Festivitetsbygget den befinner seg i har også en viktig plass i norsk krigshistorie. Den 9. april 1940 ble Hamar by midlertidig Norges hovedstad da Tyskland invaderte landet. Kongen, Regjeringen og Stortinget ble satt på et tog til Hamar, og Teatersalen ble i den forbindelse valgt til ekstraordinær stortingssal. 

  Salen ble pusset opp i 2016/17 og har behagelige seter og moderne lys- og lydutstyr.

tradeDoubler