Gå til hovedinnhold

First Hotel Victoria

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

First Hotel Victoria

Garantert billigst på nett hos oss Pris fra 731 NOK Book

Moderne hotell ved Mjøsbyen Hamar

Med en fantastisk utsikt over Mjøsa og kun 80 meter fra jernbanestasjonen har Hamars eldste hotell First Hotel Victoria en unik beliggenhet. Her tilbyr vi 200 nyrenoverte rom, en moderne konferanseavdeling og du kan se alle de store idrettsarrangementer og nyte den uformelle atmosfæren i vår sportsbar og restaurant O'Learys. Ønsker du å bli servert førsteklasses japansk mat anbefaler vi et besøk på Nagomi.

Mjøsbyen Hamar er kjent for sine kulturfestivaler, dampbåtturer med Skibladner og ikke minst Vikingskipet, med den olympiske skøytearenaen. Hamar er et perfekt utgangpunkt for natur- og sportsopplevelser, som fisking, sykling, golf, ski og skøyter. Velkommen til First Hotel Victoria, i historiske Hamar.

Be om tilbud på kurs og konferanse.

 • Frokost inkludert
 • Gratis WiFi

 • 0 m til sentrum

 • 80 m til togstasjon

 • 100 m til Mjøsa

 • 88 km til Oslo lufthavn

First Hotel Victoria tilbyr 200 flotte rom. Du kan velge mellom ulike typer rom som enkeltrom, dobbeltrom og suite. Vi kan tilby rom som dekker de fleste behov og vårt personale strekker seg langt for at oppholdet skal bli perfekt. Alle rom er røykefrie og har behagelige senger, badekar eller dusj, minibar og gratis WiFi. Som gjest på First Hotel Victoria kan du nyte tilgangen til bar og restaurant. Frokost er inkludert.

Romutvalg og priseksempel

Moderat Enkel

Plass til:
Våre Moderate standard enkeltrom er komfortable med en stor bred enkeltseng på 140 cm, som gjør det perfekt for den som reiser alene. Rommet har ikke skrivebord eller stol.
Seng og kapasitet
En enkeltseng, 140 cm bred.

Standard Enkel, fra 795 NOK

Plass til:
Våre standard enkeltrom er komfortable med en stor bred enkeltseng på 140 cm, som gjør det perfekt for den som reiser alene. Rommet har også skrivebord eller stol.
Seng og kapasitet
En enkeltseng, 150 cm bred.

Standard Twin, fra 915 NOK

Plass til:
Komfortable og romslige rom med to enkeltsenger på 90 cm.
Seng og kapasitet
To enkeltsenger, 90 cm brede, med Jensen madrasser.

Standard Dobbel, fra 915 NOK

Plass til:
Alle våre dobbeltrom er moderne og romslige. Alle har komfortable 180 cm brede Jensen senger.
Seng og kapasitet
Dobbeltseng, 180 cm bred.

Superior Dobbel, fra 1 215 NOK

Plass til:
Våre moderne superior rom er meget romslige og har komfortable Jensensenger, sittegruppe, arbeidspult og flatskjerm TV. Det er også mulighet for ekstraoppredning på noen av rommene. En dobbeltseng, 180 cm bred. Rommet har også sofaseng som har plass til en voksen eller to barn.
Seng og kapasitet
En dobbeltseng, 180 cm bred. Rommet har også sofaseng som har plass til en voksen eller to barn.

Junior Suite, fra 1 701 NOK

Plass til:
Unn deg en flott junior suite! Vi har flere flotte nyrenoverte og moderne junior suiter i ulike størrelser og utforming. Noen kan by på vakker Mjøsutsikt. Suitene passer godt til møtevirksomhet, familiesuiter eller hvis man bare ønsker seg større plass.

Suiter, fra 2 366 NOK

Plass til:
Unn deg noe ekstra! Vår flotte suite kan by på vakker Mjøsutsikt og er et trygt valg som brudesuite. Den kan også brukes til møtevirksomhet, som familiesuite eller hvis man bare ønsker seg større plass. En dobbeltseng, 180 cm bred. Rommet har også en sofaseng, som har plass til en voksen eller to barn.
Seng og kapasitet
En dobbeltseng, 180 cm bred. Rommet har også en sofaseng, som har plass til en voksen eller to barn.

First SmartBed Twin, fra 1 065 NOK

Plass til:
Våre romslige og rolige SmartBed-rom er innredet med fjærsenger hvor fastheten på madrassen kan justeres. Rommene har to separate senger (2x90 cm) eller en king-size-seng (180 cm). Rommene passer godt for deg som ønsker en ekstra god søvnopplevelse. Når du bor på et SmartBed-rom får du i tillegg et personlig sovesett som inneholder en sovemaske og ørepropper.

Standard Seaview, fra 1 015 NOK

Plass til:
Alle våre Seaview-rom er moderne og romslige. Alle har komfortable Jensen senger og har nydelig utsikt over Mjøsa.
Seng og kapasitet
To enkeltsenger, 90 cm brede, med Jensen madrasser.

First Hotel Victoria i Hamar kan skilte med hele 13 ulike konferanserom i ulike størrelser. Alt fra Teatersalen med plass i amfi til over 300 personer til små møterom med plass til seks personer.

Hvis dere ønsker kan vi også kan tilby en alternativ kursmeny i forbindelse med Deres besøk med spennende smaker fra nærområdet. Gi beskjed til våre konferanseverter og de hjelper deg med å planlegge alle detaljer og det praktiske rundt møtene dine.

La oss hjelpe deg med å arrangere din neste konferanse på Hamar!

Send oss en forespørsel

 • Konferanserom

  Skibladner

  170 personer

  Oppkalt etter vår kjære Skibladner tilbyr dette konferanserom kapasitet opptil 170 personer. Alternativt kan rommet deles i to for mindre arrangement.

  Klasserom: 100 personer
  Kinooppsett: 170 personer

 • Mjøsstua

  100 personer

  Vårt konferanserom som er oppkalt etter Norges største innsjø Mjøsa, som hotellet har flott utsikt over.

  Klasserom: 72 personer
  Kinooppsett: 100 personer

 • konferanserom

  Grupperom

  18 personer

  Vi kan tilby fem grupperom med ulik kapasitet.

  Grupperom 6: klasserom: 18 personer, u-oppsett: 14 personer.
  Grupperom 3: styrebord: 13 personer.
  Grupperom 1: styrebord: 10 personer.
  Grupperom 5: styrebord: 6 personer.
  Grupperom 7: styrebord: 6 personer.

 • O'Learys bar & restaurant

  O'Learys

  140 personer

  Ønsker du å arrangere et litt annerledes kurs eller kanskje et frokostmøte er vår restaurant O'Learys et spennende alternativ. Her kan man enkelt bli koblet opp til restaurantens alle skjermer å vise frem en presentasjon eller video.

  TV-skjermene er godt synlig fra alle plassene i lokalet og den største skjermen er på hele 160 tommer. Mikrofon og lyd er tilgjengelig.

 • Teatersalen

  Teatersalen

  306 personer

  Teatersalen har 306 faste plasser i skrånende amfi (et par ekstra stolrader kan settes inn ved behov). Teaterscenen har en overbygd orkestergrav og er daglig i drift som teater og fungerer perfekt til alt fra forestillinger, konserter, konferanser og lanseringer.

  Teatersalen og Festivitetsbygget den befinner seg i har også en viktig plass i norsk krigshistorie. Den 9. april 1940 ble Hamar by midlertidig Norges hovedstad da Tyskland invaderte landet. Kongen, Regjeringen og Stortinget ble satt på et tog til Hamar, og Teatersalen ble i den forbindelse valgt til ekstraordinær stortingssal. 

  Salen ble pusset opp i 2016/17 og har behagelige seter og moderne lys- og lydutstyr.

 • konferanse

  Bystyresalen

  200 personer

  Bystyresalen er en fleksibel sal som brukes til flere typer arrangementer. Den er en av de største salene på huset, og fungerer like fint til selskap, som konferanse. 

  Permanent oppbygd scene ligger i front av rommet, og den originale, flotte fiskebensparketten er fortsatt intakt. Salen ble renovert i 2016/17 og har topp moderne teknisk utstyr og meget gode lyd- og lysforhold.

  Klasserom: 132
  Kinooppsett: 200
  Bankett: 150

 • konferanse

  Teatersalongen

  130 personer

  Fleksibel sal, med god størrelse. Kan anvendes både til mindre konserter, forestillinger, selskap, konferanse, mingling eller bespisning. Ved ønske kan mobil scene settes inn her. Salen har fantastiske rosetter i taket og de originale lysekronene fra bygget ble brukt som festlokaler for Hamar’s borgere på 1920-tallet. Vinduer fra tak til gulv gir et fantastisk lys og det er utgang til balkong med utsikt over Strandgateparken og Mjøsa.

  Klasserom: 78
  Kinooppsett: 130

 • konferanse

  Hjornesalongen

  120 personer

  Hjørnesalongen har gode naturlige lysforhold, utgang til balkong mot Strandgateparken og Mjøsa, og originale lysekroner i taket. Dette er en fleksibel sal som fungerer godt til flere formål.

  Ifølge rykter skjuler det seg et veggmaleri av en gedigen Champagneflaske (bak lag med tapet og maling) da salen i tidligste tider ble benyttet fast av noen som kalte seg «Champagneklubben». Om det er noen sannhet i disse ryktene vites ikke, men én ting er sikkert, og det er at det er mye historie i veggene her.

  Klasserom: 72
  Kinooppsett: 120

 • konferanse

  Formannskapssalen

  80 personer

  Formannskapssalen er den minste av salene i 2. etg i Festivitetsbygget. Salen har egen inngang, og befinner seg midt mellom de to litt større salene Hjørnesalongen og Teatersalongen. Perfekt for mingling, en liten work-shop, eller et møte. Her er også utgang til balkong med utsikt over Mjøsa og Strandgateparken, samt klassiske, originale, detaljer på vegger og tak.

  Fun fact: Dette var rommet hvor Tingretten holdt til mens bygget fungerte som Hamar Rådhus.

  Klasserom: 56
  Kinooppsett: 80

Nyt god mat og se alle store sportsbegivenheter i en uformell atmosfære på O'Learys Bar & Restaurant.

 Maten lages av våre dyktige kokker, og serveres i rause porsjoner, med varm service. Bestill bord her.

Åpningstider:
Man - ons: kl. 15.00 - 00.00 (22.00)
Tor - fre: kl. 15.00 - 02.00 (22.00)
Lørdag: kl. 12.00 - 02.00 (22.00)
Søndag: kl. 14.00 - 00.00 (22.00)
(Når kjøkkenet stenger)

I Nagomi serveres sushi i moderne og stilige lokaler.

Du kan også nyte en drink i baren i en avslappende atmosfære.

Åpningstider:
Man - tors: kl. 15.00 - 23.00 (22.00)
Fre - lør: kl. 15.00 - 02.00 (23.00)
Søn: kl. 15.00 - 22.00 (21.00)
(Når kjøkkenet stenger)

Tilbud

 • Besøk Atlungstad Brenneri

  Utvid akevittkunnskapen din, opplev atmosfæren i akevittlageret, se de imponerende gjæringstankene og kjenn eimen av mesk og drank i Norges eneste genuine potetspritbrenneri som fortsatt er i drift.

  Bestill pakke
 • Teatersalen

  Konferansepakke

  Høsten 2018 åpner nyoppussede festiviteten Bar & Scene hvor vi kan arrangere kurs og kick-off.

  Bestill pakke

Våre partnere

 • 0 m til sentrum

 • 80 m til togstasjon

 • 100 m til Mjøsa

 • 88 km til Oslo lufthavn

First Hotel Victoria tilbyr 200 flotte rom. Du kan velge mellom ulike typer rom som enkeltrom, dobbeltrom og suite. Vi kan tilby rom som dekker de fleste behov og vårt personale strekker seg langt for at oppholdet skal bli perfekt. Alle rom er røykefrie og har behagelige senger, badekar eller dusj, minibar og gratis WiFi. Som gjest på First Hotel Victoria kan du nyte tilgangen til bar og restaurant. Frokost er inkludert.

Romutvalg og priseksempel

Moderat Enkel

Plass til:
Våre Moderate standard enkeltrom er komfortable med en stor bred enkeltseng på 140 cm, som gjør det perfekt for den som reiser alene. Rommet har ikke skrivebord eller stol.
Seng og kapasitet
En enkeltseng, 140 cm bred.

Standard Enkel, fra 795 NOK

Plass til:
Våre standard enkeltrom er komfortable med en stor bred enkeltseng på 140 cm, som gjør det perfekt for den som reiser alene. Rommet har også skrivebord eller stol.
Seng og kapasitet
En enkeltseng, 150 cm bred.

Standard Twin, fra 915 NOK

Plass til:
Komfortable og romslige rom med to enkeltsenger på 90 cm.
Seng og kapasitet
To enkeltsenger, 90 cm brede, med Jensen madrasser.

Standard Dobbel, fra 915 NOK

Plass til:
Alle våre dobbeltrom er moderne og romslige. Alle har komfortable 180 cm brede Jensen senger.
Seng og kapasitet
Dobbeltseng, 180 cm bred.

Superior Dobbel, fra 1 215 NOK

Plass til:
Våre moderne superior rom er meget romslige og har komfortable Jensensenger, sittegruppe, arbeidspult og flatskjerm TV. Det er også mulighet for ekstraoppredning på noen av rommene. En dobbeltseng, 180 cm bred. Rommet har også sofaseng som har plass til en voksen eller to barn.
Seng og kapasitet
En dobbeltseng, 180 cm bred. Rommet har også sofaseng som har plass til en voksen eller to barn.

Junior Suite, fra 1 701 NOK

Plass til:
Unn deg en flott junior suite! Vi har flere flotte nyrenoverte og moderne junior suiter i ulike størrelser og utforming. Noen kan by på vakker Mjøsutsikt. Suitene passer godt til møtevirksomhet, familiesuiter eller hvis man bare ønsker seg større plass.

Suiter, fra 2 366 NOK

Plass til:
Unn deg noe ekstra! Vår flotte suite kan by på vakker Mjøsutsikt og er et trygt valg som brudesuite. Den kan også brukes til møtevirksomhet, som familiesuite eller hvis man bare ønsker seg større plass. En dobbeltseng, 180 cm bred. Rommet har også en sofaseng, som har plass til en voksen eller to barn.
Seng og kapasitet
En dobbeltseng, 180 cm bred. Rommet har også en sofaseng, som har plass til en voksen eller to barn.

First SmartBed Twin, fra 1 065 NOK

Plass til:
Våre romslige og rolige SmartBed-rom er innredet med fjærsenger hvor fastheten på madrassen kan justeres. Rommene har to separate senger (2x90 cm) eller en king-size-seng (180 cm). Rommene passer godt for deg som ønsker en ekstra god søvnopplevelse. Når du bor på et SmartBed-rom får du i tillegg et personlig sovesett som inneholder en sovemaske og ørepropper.

Standard Seaview, fra 1 015 NOK

Plass til:
Alle våre Seaview-rom er moderne og romslige. Alle har komfortable Jensen senger og har nydelig utsikt over Mjøsa.
Seng og kapasitet
To enkeltsenger, 90 cm brede, med Jensen madrasser.

First Hotel Victoria i Hamar kan skilte med hele 13 ulike konferanserom i ulike størrelser. Alt fra Teatersalen med plass i amfi til over 300 personer til små møterom med plass til seks personer.

Hvis dere ønsker kan vi også kan tilby en alternativ kursmeny i forbindelse med Deres besøk med spennende smaker fra nærområdet. Gi beskjed til våre konferanseverter og de hjelper deg med å planlegge alle detaljer og det praktiske rundt møtene dine.

La oss hjelpe deg med å arrangere din neste konferanse på Hamar!

Send oss en forespørsel

 • Konferanserom

  Skibladner

  170 personer

  Oppkalt etter vår kjære Skibladner tilbyr dette konferanserom kapasitet opptil 170 personer. Alternativt kan rommet deles i to for mindre arrangement.

  Klasserom: 100 personer
  Kinooppsett: 170 personer

 • Mjøsstua

  100 personer

  Vårt konferanserom som er oppkalt etter Norges største innsjø Mjøsa, som hotellet har flott utsikt over.

  Klasserom: 72 personer
  Kinooppsett: 100 personer

 • konferanserom

  Grupperom

  18 personer

  Vi kan tilby fem grupperom med ulik kapasitet.

  Grupperom 6: klasserom: 18 personer, u-oppsett: 14 personer.
  Grupperom 3: styrebord: 13 personer.
  Grupperom 1: styrebord: 10 personer.
  Grupperom 5: styrebord: 6 personer.
  Grupperom 7: styrebord: 6 personer.

 • O'Learys bar & restaurant

  O'Learys

  140 personer

  Ønsker du å arrangere et litt annerledes kurs eller kanskje et frokostmøte er vår restaurant O'Learys et spennende alternativ. Her kan man enkelt bli koblet opp til restaurantens alle skjermer å vise frem en presentasjon eller video.

  TV-skjermene er godt synlig fra alle plassene i lokalet og den største skjermen er på hele 160 tommer. Mikrofon og lyd er tilgjengelig.

 • Teatersalen

  Teatersalen

  306 personer

  Teatersalen har 306 faste plasser i skrånende amfi (et par ekstra stolrader kan settes inn ved behov). Teaterscenen har en overbygd orkestergrav og er daglig i drift som teater og fungerer perfekt til alt fra forestillinger, konserter, konferanser og lanseringer.

  Teatersalen og Festivitetsbygget den befinner seg i har også en viktig plass i norsk krigshistorie. Den 9. april 1940 ble Hamar by midlertidig Norges hovedstad da Tyskland invaderte landet. Kongen, Regjeringen og Stortinget ble satt på et tog til Hamar, og Teatersalen ble i den forbindelse valgt til ekstraordinær stortingssal. 

  Salen ble pusset opp i 2016/17 og har behagelige seter og moderne lys- og lydutstyr.

 • konferanse

  Bystyresalen

  200 personer

  Bystyresalen er en fleksibel sal som brukes til flere typer arrangementer. Den er en av de største salene på huset, og fungerer like fint til selskap, som konferanse. 

  Permanent oppbygd scene ligger i front av rommet, og den originale, flotte fiskebensparketten er fortsatt intakt. Salen ble renovert i 2016/17 og har topp moderne teknisk utstyr og meget gode lyd- og lysforhold.

  Klasserom: 132
  Kinooppsett: 200
  Bankett: 150

 • konferanse

  Teatersalongen

  130 personer

  Fleksibel sal, med god størrelse. Kan anvendes både til mindre konserter, forestillinger, selskap, konferanse, mingling eller bespisning. Ved ønske kan mobil scene settes inn her. Salen har fantastiske rosetter i taket og de originale lysekronene fra bygget ble brukt som festlokaler for Hamar’s borgere på 1920-tallet. Vinduer fra tak til gulv gir et fantastisk lys og det er utgang til balkong med utsikt over Strandgateparken og Mjøsa.

  Klasserom: 78
  Kinooppsett: 130

 • konferanse

  Hjornesalongen

  120 personer

  Hjørnesalongen har gode naturlige lysforhold, utgang til balkong mot Strandgateparken og Mjøsa, og originale lysekroner i taket. Dette er en fleksibel sal som fungerer godt til flere formål.

  Ifølge rykter skjuler det seg et veggmaleri av en gedigen Champagneflaske (bak lag med tapet og maling) da salen i tidligste tider ble benyttet fast av noen som kalte seg «Champagneklubben». Om det er noen sannhet i disse ryktene vites ikke, men én ting er sikkert, og det er at det er mye historie i veggene her.

  Klasserom: 72
  Kinooppsett: 120

 • konferanse

  Formannskapssalen

  80 personer

  Formannskapssalen er den minste av salene i 2. etg i Festivitetsbygget. Salen har egen inngang, og befinner seg midt mellom de to litt større salene Hjørnesalongen og Teatersalongen. Perfekt for mingling, en liten work-shop, eller et møte. Her er også utgang til balkong med utsikt over Mjøsa og Strandgateparken, samt klassiske, originale, detaljer på vegger og tak.

  Fun fact: Dette var rommet hvor Tingretten holdt til mens bygget fungerte som Hamar Rådhus.

  Klasserom: 56
  Kinooppsett: 80

Nyt god mat og se alle store sportsbegivenheter i en uformell atmosfære på O'Learys Bar & Restaurant.

 Maten lages av våre dyktige kokker, og serveres i rause porsjoner, med varm service. Bestill bord her.

Åpningstider:
Man - ons: kl. 15.00 - 00.00 (22.00)
Tor - fre: kl. 15.00 - 02.00 (22.00)
Lørdag: kl. 12.00 - 02.00 (22.00)
Søndag: kl. 14.00 - 00.00 (22.00)
(Når kjøkkenet stenger)

I Nagomi serveres sushi i moderne og stilige lokaler.

Du kan også nyte en drink i baren i en avslappende atmosfære.

Åpningstider:
Man - tors: kl. 15.00 - 23.00 (22.00)
Fre - lør: kl. 15.00 - 02.00 (23.00)
Søn: kl. 15.00 - 22.00 (21.00)
(Når kjøkkenet stenger)

Tilbud

 • Besøk Atlungstad Brenneri

  Utvid akevittkunnskapen din, opplev atmosfæren i akevittlageret, se de imponerende gjæringstankene og kjenn eimen av mesk og drank i Norges eneste genuine potetspritbrenneri som fortsatt er i drift.

  Bestill pakke
 • Teatersalen

  Konferansepakke

  Høsten 2018 åpner nyoppussede festiviteten Bar & Scene hvor vi kan arrangere kurs og kick-off.

  Bestill pakke

Våre partnere

Tilbud

 • Besøk Atlungstad Brenneri

  Utvid akevittkunnskapen din, opplev atmosfæren i akevittlageret, se de imponerende gjæringstankene og kjenn eimen av mesk og drank i Norges eneste genuine potetspritbrenneri som fortsatt er i drift.

  Bestill pakke
 • Teatersalen

  Konferansepakke

  Høsten 2018 åpner nyoppussede festiviteten Bar & Scene hvor vi kan arrangere kurs og kick-off.

  Bestill pakke

First Hotel Victoria på Instagram

 • Hva med å ta med familien eller vennegjengen på skiferie på Lillehammer og Hafjell? Bestill din skipakke på @first.hotel.breiseth 😍 #torsdagstipset #firsthotelbreiseth #firsthotel #visitlillehammer #hafjell - 21.02.2019 13:33:30
 • På @olearyshamar kan du blant annet møte @hmksolvik og @ramez_alhmeda 😍 du treffer dem både i baren og i restauranten, og de lager sykt god stemning ❣️ #olearyshamar #olearysfans #hamarshotell #firsthotelvictoria #firsthotel - 20.02.2019 20:46:39
 • TV-kamp mellom Larvik HK og @storhamarhandballelite i morgen! 😍 Kommer du og ser den på @olearyshamar? 🤾🏼‍♀️ #hamarshotell #firsthotelvictoria #firsthotel #olearys #olearyshamar #storhamarhåndballelite #hamar - 19.02.2019 16:48:00
 • Er du en av de heldige som har sikret deg billetter til @ragarockers på @fbshamar 22. eller 23. februar? Spis hos oss på @olearyshamar først, da vel! 😍 Og er det egentlig noe som er bedre enn å seile ned i en sykt god Jensen-seng etter en heidundrandes bra konsertkveld? Tror ikke det! 😄 #hamarshotell #firsthotelvictoria #firsthotels #ragarockers #festivitetenbarogscene #olearyshamar - 17.02.2019 16:56:17
 • Har dere ikke lagt vinterferieplaner enda? Ta med familien til @budor_hedmarksvidda da vel! #torsdagstipset #hamarshotell #firsthotelvictoria #firsthotel #yoursecondhomeisfirst #vinterferie #budor - 14.02.2019 12:50:22
 • Lurer du på hvor du kan parkere eller lade bilen din når du besøker oss? Vi pleier å anbefale den kommunale langtidsparkeringen rett på andre siden av toglinja 😊 #hamarshotell #firsthotelvictoria #firsthotel #yoursecondhomeisfirst #hamar - 12.02.2019 09:06:36
 • Gratulerer med morsdagen til alle mødre ❤️ Husk å si takk og sett litt ekstra pris på mammaen din i dag - hva med å overraske henne med et hotellopphold eller et gavekort? 😍 #morsdag #takkmamma #hamarshotell #firsthotelvictoria - 10.02.2019 14:35:29
 • Vi feirer 2 års samarbeid med RedHeds Hamar! Ønsker du deg en tur til Anfield? 😍 Premien er to kampbilletter i privat losje(!!) på kampen mellom Liverpool og Chelsea, samt fly og hotell. Konkurransekriteriene finner du på vår Facebookside. #hamarshotell #firsthotelvictoria #olearyshamar #redhedshamar #liverbirdshamar #liverpool #anfield #competition - 09.02.2019 09:32:49
tradeDoubler