Gå til hovedinnhold

Hamar

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hotell i Hamar Sentrum

First Hotels har ett hotell på Hamar. Av hoteller i Hamar, er faktisk First Hotel Victoria det eldste og er lokalisert i sentrum kun 80 meter fra jernbanestasjonen, i Strandgaten. Gaten har etter hvert blitt en svært sentral del av sentrumskjernen i byen, med flere butikker og spisemuligheter.

Hamar er en by med en rekke begivenheter og kulturopplevelser. Ettersom vårt hotell ligger i Hamar sentrum egner Victoria seg godt som overnattingssted i forbindelse med begivenheter i Vikingskipet (skøyteløp, utstillinger med mer) eller for konserter og festivaler i og rundt byen. Hotellet ligger bare 100 meter fra Mjøsa, og passer dermed også godt for deg som ønsker å benytte deg av Mjøsa i form av fisking, båtturer eller bading.

Våre hoteller i Hamar

  • Fasade
    Strandgaten 21, 2317 Hamar
    Book nå!
    Med en fantastisk utsikt over Mjøsa og kun 80 meter fra jernbanestasjonen har Hamars eldste hotell First Hotel Victoria en unik beliggenhet. Her tilbyr vi 200 nyrenoverte rom, en moderne konferanseavdeling og du kan se alle de store idrettsarrangementer og nyte den uformelle atmosfæren i vår sportsbar og restaurant O'Learys. Ønsker du å bli servert førsteklasses japansk mat anbefaler vi et besøk på Nagomi.