Gå til hovedinnhold

Kjøpesentre i Bergen

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Kjøpesentre i Bergen

Bergen byr på alt du kan ønske deg av shoppingmuligheter. Byen har alt fra kjente butikkjeder til motebutikker og koselige second hand butikker. Er du kunstinteressert, glad i god mat eller ønsker å oppleve Bergen som turist, så finner du selvfølgelig både gallerier, suvenirbutikker og matmarkeder det er verdt å besøke.

Shopping i Bergen er både trivelig med koselige handlegater og gir deg et stort utvalg. På kjøpesentrene Bergen storsenter og Galleriet, som ligger midt i sentrum av Bergen, finner du alle de kjente klesbutikkene. Du finner i tillegg alt du skulle trenge fra skobutikker, sportsbutikker, interiørbutikker og jernvare. Kjøpesentrene Sundt motehus, Xhibition og Telegrafen har også en rekke butikker med et spennende utvalg.

Ser du etter et kjøpesenter med det lille ekstra, er det verdt å ta turen til Kløverhuset. Dette er Bergens eldste kjøpesenter som i dag er Bergens ledende motehus, med god service og inspirerende butikker.

Utenfor Bergen sentrum finner du mange store og innholdsrike kjøpesentre. Lagunen ligger i Fana bydel, ca. 25 minutter med bil fra sentrum. Andre kjøpesentre det er verdt å nevne er Oasen i Fyllingsdalen, Åsane kjøpesenter og Horisont i Åsane, Vestkanten og Vannkanten i Loddefjorden, og Sartor Storsenter på Sotra. Kjøretiden fra Bergen sentrum og til de ulike kjøpesentrene varierer fra 10-30 minutter.