Gå til hovedinnhold

Bergen

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hotell og ting å gjøre i Bergen

Bergen er en by som har det meste. Skal du til Bergen på ferie eller med jobben og har litt tid til å se byen? Besøk et av de mange museene, ta en tur med Fløibanen til Fløyen for å se den utrolige utsikten, besøk Akvariet eller ta en tur til et av kjøpesentrene. Og trenger du et sted å bo ligger First Hotel Bergen Marin sentralt på Bryggen i Bergen. På hotellet kommer vi gjerne med tips på ting å gjøre når du besøker byen. Er du glad i natur, er de norske fjordene en fantastisk opplevelse.

Naturmagasinet National Geographic har til og med utropt de dype norske fjordene med de høye fjellene til verdens mest uspolerte turistdestinasjon. Bergen er det perfekte utgangspunktet for en norsk fjordreise eller kortere dagsturer. Her kan du oppleve både rå natur og inspirerende kultur. Vi hilser deg velkommen at bo på vårt hotell, sentralt i Bergen.

Våre hoteller i Bergen

  • fasade
    Rosenkrantzgaten 8, 5003 Bergen
    Book nå!
    First Hotel Bergen Marin er et klassisk hotell med sentral beliggenhet på Bryggen i Bergen, som står oppført på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Hotellet er bygget i F Beyers gamle fabrikklokaler. Rett ved hotellet finner du historisk arkitektur, Fløibanen, Fisketorget og shopping. Hos oss vil både forretningsreisende og privatreisende finne seg godt til rette i hotellets romslige værelser, hvorav flere har utsikt over Bryggen. Her kan du nyte en generøs frokost før du går ut og opplever...

Attraksjoner i Bergen