Gå til hovedinnhold

Våre rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender

Overnatting i Ålesund

First Hotel Atlantica tilbyr 73 flotte rom. Du kan velge mellom ulike typer rom som enkeltrom, dobbeltrom, familierom, deluxe rom og SmartBed rom. Vi kan tilby rom som dekker de fleste behov og vårt personale strekker seg langt for at oppholdet skal bli perfekt. Alle rommene er røykfrie og har behagelige senger, badekar eller dusj og gratis WiFi. Som gjest på First Hotel Atlantica kan du nytte tilgangen til treningssenter og vår cafè, Waynes Coffee. Frokost er inkludert.

Romutvalg og priseksempel

Standard Singel, fra 823 NOK

Plass til:
Størrelse: 8 to 10 m²
Rom med utsikt enten til Brosundet eller torget. Rommene er forholdsvis små i størrelse, men har høy standard med Jensen senger. En enkeltseng, 100 cm bred.
Seng og kapasitet
En enkeltseng, 100 cm bred.
Enkeltrom

Standard Dobbel, fra 895 NOK

Plass til:
Størrelse: 8 to 19 m²
Rom med Jensen senger i størrelsen 150-160 cm. Alle rommene har moderne bad, med dusj, hårføner og "All White" produkter. Rommene har skrivebord, tv og WiFi.
Seng og kapasitet
Dobbeltseng, 150-160 cm bred Jensen seng.
dobbeltrom

Standard Twin, fra 895 NOK

Plass til:
Størrelse: 8 to 19 m²
Rom med to 90 cm brede Jensen senger. Twin senger. Alle rommene har moderne bad, med dusj, hårføner og "All White" produkter. Rommene har skrivebord, tv og WiFi.
Dobbeltrom

Deluxe Dobbel, fra 1 191 NOK

Plass til:
Størrelse: 16-20 m².
Nyrenoverte rom med egen balkong. Alle rommene har 42’ tv, skrivepult, gratis WiFi, to design stoler, kjøleskap, strykejern og vannkoker for kaffe og te. Dobbeltseng, 180 cm bred.
Seng og kapasitet
Dobbeltseng, 180 cm bred.
Deluxe dobbeltrom

Deluxe Familie med sjøutsikt, fra 1 283 NOK

Plass til:
Størrelse: 20 m2 to 30 m²
Store rom - perfekt for familier eller de som ønsker ekstra stor plass. Sjøutsikt. To dobbeltsenger, 180 cm brede Jensen senger.
Seng og kapasitet
To dobbeltsenger, 180 cm brede Jensen senger.
deluxe familierom med havutsikt

First SmartBed Dobbel, fra 971 NOK

Plass til:
Våre romslige og rolige SmartBed-rom er innredet med fjærsenger hvor fastheten på madrassen kan justeres. Rommene har en king-size-seng (180 cm) og passer godt for deg som ønsker en ekstra god søvnopplevelse. Når du bor på et SmartBed-rom får du i tillegg et personlig sovesett som inneholder en sovemaske og ørepropper.
Seng og kapasitet
En dobbeltseng, 180 cm bred.
tradeDoubler