Gå til hovedinnhold

Ålesund

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hotell i Ålesund Sentrum

Ålesund er Møre og Romsdals største by med sine 50 000 innbyggere. Byen er kjent for mangt, men mange vil kanskje spesielt peke på byens arkitektur og den kjente jugendstilen med tårn, spir og de klassiske ornamentene på flere av husfasadene. Ser du etter et hotell i Ålesund Sentrum, kan First Hotel Atlantica friste med fantastisk utsikt mot fjorden og Sunnmørsalpene.

Hotellet ligger dessuten kun 30 meter unna bussterminalen og egner seg derfor svært godt til de som reiser kollektivt til Ålesund. Med kun 100 meter til sentrumskjernen er du heller ikke langt unna god mat og drikke, samt shoppingmuligheter og ulike attraksjoner. For deg som er på utkikk etter hotell og overnatting i Ålesund sentrum med disse tingene i umiddelbar nærheten er First Hotel Atlantica midt i blinken for deg. Vi kan også tilføye at det er gode kollektivmuligheter for deg som ønsker hotell i forbindelse med skireiser eller andre turopplevelser på blant annet Strandafjellet.

Vi byr på gratis frokost, WiFi, treningsmuligheter og kan tilby møterom og konferanselokaler for deg som er forretningsreisende og ønsker et hotell med dette i sentrum av Ålesund.

Våre hoteller i Ålesund

  • deluxe dobbel
    Rasmus Rønnebergsgate 4, 6002 Ålesund
    Book nå!
    First Hotel Atlantica er et vakkert hotell som ligger i hjertet av Ålesund og tilbyr personlig service. Hotellet ligger ved Brosundet, og har fantastisk utsikt mot fjord og fjell. Ålesund er kjent for sine hus i Jugendstil, fjordene og de høye fjellene i Sunnmørsalpene. Gå de 418 trinnene til toppen av Aksla, og bli belønnet med uforglemmelig panoramautsikt. Ålesund er et naturlig utgangspunkt for en aktiv ferie – med sin vakre kystlinje og skjærgård, dype daler, fjorder og spektakulære fjell.