Gå til hovedinnhold

Ting å gjøre

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Ting å gjøre

På Island finner du dramatisk natur med isbreer, varme kilder og fascinerende fosser. Island tilbyr også det beste storbyen kan tilby med førsteklasses restauranter. Les mer om spennende ting du kan se og gjøre på Island her.

Du kan også ta kontakt med hotellresepsjonen - de hjelper deg gjerne med forslag til ting du kan gjøre.

Utflukt og aktiviteter
En utflukt med et reiseselskap og en guide er en fantastisk opplevelse, enten du reiser med buss eller leier bil i Island.

Du kan bestille din drømmeutflukt med transport fra vårt hotell her.

Alle har hørt at man kan besøke Den gylne sirkel, geysirer og fosser når man besøker Island. Her får du noen gode tips til hva du kan oppleve i Kópavogur og i nærheten av hotellet.

Kópavogur naturhistorisk museum

Museet er delt i to: geologisk og zoologisk.
Den geologiske delen fokuserer på hvordan Island ble til, og de viktigste stein- og mineraltypene. Den zoologiske delen fokuserer på (med noen få unntak) pattedyr, fugler, fisk og virvelløse dyr på Island. Gratis inngang for alle.

Fugletitting

Dalen Kópavogur og halvøyen Kársnes byr på fantastiske tur- og joggestier, nydelig natur og innsjøer med vakre fugler. Våtmarksområdet Kópavogsleira ved bukten Kópavogur er blant de beste stedene i hele Reykjavík å se på fuglene.

Smáralind kjøpesenter

Smáralind er Islands største kjøpesenter. Her finner du mer enn 90 butikker og spisesteder fordelt på tre etasjer.

Velg mellom restauranter, kaffebarer, gourmetbakerier og isbarer. Kjøpesenteret har også en svært god kino og et fullt utstyrt treningsstudio.

Bilde fra: myguidereykjavik.com

Restaurant Messinn

Når du får lyst på tradisjonell Islandsk sjømat, bør du legge turen til restauranten Messinn.

Messinn ligger ved den gamle havnen i Reykjavík, og tilbyr en daglig buffe med fersk fisk og enkelte vegetariske retter til både lunsj og middag, servert i et innbydende og koselig miljø.

Bilde fra: centricguesthouse.is