Gå til hovedinnhold

Våre rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Overnatting i Kolding

Alle 132 rom på First Hotel Kolding er innredet i elegant, moderne design med fokus på komfort og avslapping. First Hotel Kolding er selvfølgelig et røykfritt hotell.

Romutvalg og priseksempel

Moderate Dobbelt

Plass til:
Størrelse: 14,8 m²
Våre Moderate-rom er innredet i moderne design og utgjør en perfekt base for forretningsreisende, kursister eller par på besøk i Kolding. Rommene har alt som skal til for at du kan slappe av og få ladet opp batteriene igjen etter en lang dag. Disse rom er det perfekte valget for moderne reisende med behov for 1-2 overnattinger i Kolding.
Seng og kapasitet
1 queen size-dobbeltseng (140 x 200 cm).

Standard Dobbelt

Plass til:
Størrelse: 18,5 m²
Uansett om du er forretningsreisende eller ferie-/ fritidsreisende, har du bruk for ro og mulighet til å slappe av - noe du kan i våre Standard-rom. Disse rom er innredet i komfortabelt, moderne design og er den perfekte basen, når du er hjemmefra. Rommene er den perfekte basen om du bor 1-3 netter. Vi byr gjeter i rullestol velkommen, selv om vi ikke er et sertificert, handikapvennligt hotell.
Seng og kapasitet
2 separate senger som kan slås sammen (90 x 200 cm).

First SmartBed

Plass til:
Våre romslige og rolige SmartBed-rom er innredet med fjærseng der madrassens fasthet kan justeres. Rommet passer godt for deg som ønsker en ekstra god søvnopplevelse. Når du bor på et SmartBed-rom, får du dessuten et personlig sovesett som inneholder en sovemaske og ørepropper.
Seng og kapasitet
2 separate senger (90 x 200 cm) eller en king-size-seng (180 x 200 cm).

Superior Dobbelt

Plass til:
Størrelse: 20,5 m²
Våre Superior-rom er det perfekte valget for forretningsreisende og par. Disse rommene er innredet i moderne design og har alt du har bruk for, slik at du kan nyte oppholdet og slappe helt av. I våre Superior Dobbelt-rom er der også mulighet for 2 ekstra senger.
Seng og kapasitet
1 King size-seng (180 x 200 cm).

First Lady

Plass til:
I vårt First Lady-rom finner du en nydelig badekåpe, tøfler og et fint fotbad med fotsalt.

Executive Dobbelt

Plass til:
Størrelse: 18,5 m²
Våre Executive-dobbeltrom er perfekt for deg som tilbringer mer enn én natt eller reiser med barn. Her finnes en 40 " flatskjerm-TV, whiteboard for møter, papir og penner, en snack-boks, espressomaskin, strykejern og tøfler. Du får også en ekstra pute til sengen, formbare madrasser, øyemaske og ørepropper. Rommene har plass til opptil to ekstra senger.
Seng og kapasitet
1 dobbeltseng (180 x 200 cm).

Deluxe Dobbelt

Plass til:
Størrelse: 31 m²
Våre Deluxe-rom er det perfekte valget om du har bruk for ekstra plass, reiser med barn eller bor mer enn 2 netter. Disse rom er innredet i moderne design og tilbyr ekstra fasiliteter som badekåper og slippers. Det er også mulig med 2 ekstra senger på rommet.
Seng og kapasitet
1 King size-seng (180 x 200 cm).