Gå til hovedinnhold

Våre rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender

Rom 1

Legg til rom

Overnatting i Kolding

Alle 132 rom på First Hotel Kolding er innredet i elegant, moderne design med fokus på komfort og avslapping. First Hotel Kolding er selvfølgelig et røykfritt hotell.

Gratis frokost og WiFi.

Romutvalg og priseksempel

Moderate Dobbelt, fra 690 DKK

Plass til:
Størrelse: 14,8 m²
Våre Moderate-rom er innredet i moderne design og utgjør en perfekt base for forretningsreisende, kursister eller par på besøk i Kolding. Rommene har alt som skal til for at du kan slappe av og få ladet opp batteriene igjen etter en lang dag. Disse rom er det perfekte valget for moderne reisende med behov for 1-2 overnattinger i Kolding.
Seng og kapasitet
1 queen size-dobbeltseng (140 x 200 cm).
Moderate dobbeltrom

Standard Dobbelt, fra 786 DKK

Plass til:
Størrelse: 18,5 m²
Uansett om du er forretningsreisende eller ferie-/ fritidsreisende, har du bruk for ro og mulighet til å slappe av - noe du kan i våre Standard-rom. Disse rom er innredet i komfortabelt, moderne design og er den perfekte basen, når du er hjemmefra. Rommene er den perfekte basen om du bor 1-3 netter. Vi byr gjeter i rullestol velkommen, selv om vi ikke er et sertificert, handikapvennligt hotell.
Seng og kapasitet
2 separate senger som kan slås sammen (90 x 200 cm).
standard dobbeltrom

Superior Dobbelt, fra 1 055 DKK

Plass til:
Størrelse: 20,5 m²
Våre Superior-rom er det perfekte valget for forretningsreisende og par. Disse rommene er innredet i moderne design og har alt du har bruk for, slik at du kan nyte oppholdet og slappe helt av. I våre Superior Dobbelt-rom er der også mulighet for 2 ekstra senger.
Seng og kapasitet
1 King size-seng (180 x 200 cm).
Superior dobbeltrom

Deluxe Dobbelt, fra 1 170 DKK

Plass til:
Størrelse: 31 m²
Våre Deluxe-rom er det perfekte valget om du har bruk for ekstra plass, reiser med barn eller bor mer enn 2 netter. Disse rom er innredet i moderne design og tilbyr ekstra fasiliteter som badekåper og slippers. Perfekt for reisende som bor mer enn 1 natt, eller om du reiser med barn. Det er også mulig med 2 ekstra senger på rommet.
Seng og kapasitet
1 King size-seng (180 x 200 cm).
Deluxe dobbeltrom

Executive Dobbelt, fra 1 151 DKK

Plass til:
Størrelse: 18,5 m²
Velkommen til våre deilige Executive-rom som egner seg perfekt til par på helgetur eller forretningsreisende, som ønsker litt ekstra plass.
Seng og kapasitet
1 dobbeltseng (180 x 200 cm).
Executive dobbeltrom

First SmartBed, fra 1 098 DKK

Plass til:
Våre romslige og rolige SmartBed-rom er innredet med fjærseng der madrassens fasthet kan justeres. Rommet passer godt for deg som ønsker en ekstra god søvnopplevelse. Når du bor på et SmartBed-rom, får du dessuten et personlig sovesett som inneholder en sovemaske og ørepropper.
Seng og kapasitet
2 separate senger (90 x 200 cm) eller en king-size-seng (180 x 200 cm).

First Lady, fra 1 055 DKK

Plass til:
Til kvinnen som ønsker litt ekstra. Få en luksusbadekåpe, en eksklusiv dagkrem fra Vendela Kirsebom og motemagasinet Elle, som ligger på rommet ved ankomst. Prisen legges til rommet som en del av romprisen og vises ikke på kvitteringen.
tradeDoubler