Gå til hovedinnhold

Ting å gjøre

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Ting å gjøre i Kolding

Kolding er et supert sted for hele familien.

Finn det neste familieeventyret, utforsk byens kulturtilbud eller opplev den vakre naturen rundt Kolding.

Trapholt Museum

Vær kulturell på Trapholt Museum

Trapholt er et av Danmarks største og best besøkte museer utenfor København. Det ligger i Kolding, sør i Danmark.

Opplev praktfulle utstillinger og unike designskatter fra berømte danske kunstnere og arkitekter, for eksempel Arne Jacobsen. Mer enn åtte gallerier og 2500 kvadratmeter med utstillinger står klare til å både opplyse og forbause deg. Du finner også mange aktiviteter og tilbud for barn.

Trapholt er et rullestolvennlig museum. 

Billede: Bang Clemme Film & Openhouse, VisitDenmark.com

utendørs

Reis tilbake i tid på Koldinghus

Utforsk slottet Koldinghus i sentrum av Kolding, en viktig del av historien.

Koldinghus ble bygd i det 13. århundre, og spilte en viktig rolle i både Danmarks og Koldings historie i mer enn 750 år. I 1808 brant slottet ned til grunnen, og det var bare ruiner som stod igjen.

I dag huser Koldinghus et museum med utstillinger fra slottets storhetstid. Her finner du også spesielle og helt unike utstillinger. Reis tilbake i tid: Besøk slottets fangehull, der fangene ble buret inne. Hør alle historiene fra gamle dager. Besøk ballsalen, der det ble arrangert kongelige fester for noen av de mest populære danske kongene og dronningene. Ta med deg hele familien – både barn og voksne. Her finner dere aktiviteter for alle aldre, og dere kan lære mye om slottets historie.

Dronning Dorothea badstue Kolding

Slapp av i Dronning Dorotheas Badstue

Dronning Dorotheas Badstue er et velvære- og spa-anlegg i Kolding sentrum. Nyt en fantastisk og avslappende opplevelse mens du får massasje, gytjebad, indisk hodemassasje eller andre deilige behandlinger. Du kan til og med ta med deg barna – de kan kose seg i svømmebassenget mens du slapper av.

Velværebehandling gir gratis adgang til svømmebassengene i den samme bygningen. Så slapp av og lad opp kropp og sinn, og føl deg full av energi igjen.

Bilde fra Dronning Dorotheas Badstue

Geografisk Have Kolding

Gå en tur i Geografisk Have

Geografisk Have i Kolding er en stor botanisk hage der du kan oppleve deler av Japan, Kina, Korea og Nord-Amerika. Hagen er nesten 100 år gammel, og den rommer mer enn 2000 forskjellige arter av trær, busker og blomster. Ta med deg hele familien for å få litt frisk luft og se vakre blomster og planter, eller for å finne inspirasjon til din egen hage. Barna kan utforske hulene og miniatyren av Kolding.

Bilde fra geografiskhave.dk/