Gå til hovedinnhold

Kolding

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hotell Kolding

First Hotel Kolding er vårt eneste hotell i sentrum av byen. Hotellet ligger til gjengjeld rett ved togstasjon og bussterminal og er et svært godt egnet sted for rimelig overnatting enten du ønsker å oppleve byen eller har gjøremål i utkanten.

Kun en halvtimes tur unna er nemlig LEGOLAND. I tillegg er det en rekke attraksjoner både i og rundt Kolding sentrum. Med kollektive trafikkmuligheter rett utenfor døren vår kan du komme deg til de fleste steder uten å stresse det minste.

Kolding er et populært reisemål for mange, og dersom du ønsker hotell i forbindelse med for eksempel Legoland, golfturer, museer, historiske bygninger, forretningsreise eller en romantisk weekend er First Hotel Kolding et godt alternativ. Morgenmat og WiFi er naturligvis inkludert i prisen.

Våre hoteller i Kolding

  • Executive dobbeltrom
    Banegårdspladsen 7, 6000 Kolding
    Book nå!
    First Hotel Kolding er et lekkert hotell midt i Kolding sentrum med 132 stilfulle og moderne rom som inneholder al tenkelig komfort. First Hotel Kolding ligger ved Slotssøen og et stenkast fra Koldinghus. Hotellet er enkelt å ta seg til både med buss og tog da togstasjonen er vår nabo. Kjører du i bil, har vi en avlåst parkeringsgarasje under hotellet. Er du turist eller har tid til overs etter et møte, har Kolding et stort utvalg av kulturelle tilbud. Besøk Trapholt Museum - Danmarks eneste...