Gå til hovedinnhold

First Hotel Twentyseven

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

First Hotel Twentyseven

Moderne hotell i sentrale København

First Hotel Twentyseven er ikke bare et hotell. Det er ditt andre og svært sentrale hjem når du skal utforske København, som starter hver dag med en frokostbuffé med godt utvalg. Her er alt designet for at du skal føle deg hjemme. Opplev den imøtekommende nordiske designen, komforten, gjestfriheten og det ukompliserte livet på hotellet. Og vi ligger bare tre minutter fra Rådhuspladsen, Tivoli og Strøget.

Vi står klar med tips om det de lokale elsker i København. Du kan også bestille møterom, jobbe i loungen eller starte kvelden i den koselige gårdsplassen før du drar ut og inntar byen.

Alt du kan tenke deg ligger like utenfor døren: unike moteforretninger, anerkjente restauranter og kulturopplevelser.

 • Gratis WiFi
 • Sentralt
 • Restaurant & bar
 • Konferanse
 • Parkering
 • 0 m til sentrum

 • 13 km til København Flyplass

 • 100 m til offentlig transport

Vi setter rammene for at møtet eller konferansen går så effektivt og behagelig som mulig. Maten lages av kokken vår, mens vertene våre tar seg av oppsettet og utstyret. Vi kan imøtekomme endringer av en møtepakke hvis du har spesielle forespørsler om forpleining eller budsjett.

Send oss en forespørsel

 • Konferanse

  The Event Room

  50 personer

  The Event Room har vår unike atmosfære som oppfordrer til ettertanke og kreativitet, og som kan være rammen rundt ditt neste møte, kurs eller kreative arrangement. Lokalet kompletteres av et separat pauseområde – hvor ditt valg fra møtekonseptet «Choose your colour» blir servert.

  Dette lokalet har egen inngang via vår nordisk-inspirerte gårdsplass, som kan brukes til pauser og gruppearbeid.

  Kinooppsett: 50 pax
  U-oppsett: 22 pax
  Bankett: 20 pax
  Klasserom: 34 pax

  Kontakt oss:

 • Konferanse

  Confusion lokalet

  9 personer

  Lokalet Confusion er godt egnet til mindre møter. Vi har forskjellige konferansepakker basert på konseptet «Choose your colour», og du kan overnatte på et av våre 200 moderne rom – alle med et snev av dansk design.

  Rundt bord med plass til ni personer.

  Kontakt oss:

 • Choose Your Colour

  Choose your colour

  Velg blant hotellets fire møtepakker:

  Den klassiske (gul)
  Det sikre valget med god mat til viktige møter og konferanser.
  Lunsjen er en velsmakende buffé eller meny basert på lokale, ferske råvarer.

  Sunn mat (grønn)
  Ønsker dere god konsentrasjon og mye energi, kan kjøkkenet lage en meny bestående av lavt fettinnhold, økologiske råvarer og sunt snacks.

  Søtsaker (rød)
  Vil du skjemme bort deltakerne, så kan kokken vår by på et bredt utvalg av de beste søtsakene og salte herligheter. Lunsjen kan for eksempel være en svær håndlaget biffburger med hjemmelaget tilbehør.

  Bare det beste (sort)
  Har du et møte der ingenting må legges til tilfeldighetene? Her får du utelukkende eksklusive råvarer, og våre ansatte serverer og bistår etter det du ønsker. I samråd med deg skaper vi en opplevelse utenom det vanlige.

  Finn ut mer om møte- eller overnattingspakker på telefon +45 70 12 17 00 eller send en e-post til event27@firsthotels.dk.

Tilbud

 • Wallmans Dinnerparty København

  Wallmans Dinner Show

  Get ready for a spectacular night with your friends, colleagues or family at Wallmans in the heart of Copenhagen. Stay at First Hotel Twentyseven, where Scandinavian minimalism meets colourful modernism.

  Bestill pakke From DKK 1.227,- per person

Tilbud

 • Wallmans Dinnerparty København

  Wallmans Dinner Show

  Get ready for a spectacular night with your friends, colleagues or family at Wallmans in the heart of Copenhagen. Stay at First Hotel Twentyseven, where Scandinavian minimalism meets colourful modernism.

  Bestill pakke From DKK 1.227,- per person