Gå til hovedinnhold

Wallmans Dinner Show

Annonsert Show på Wallmans | Urban Nights

Show, 4-retters middag og nattklubb – en perfekt kveld på byen.

1 million gjester
Siden 2004 har over en million gjester besøkt Wallmans, og de har alle latt seg underholde, overvelde og sjarmere av de mange inntrykkene som kvelden byr på.

4-retters middag og fantastiske shownumre
I Cirkussalen under den storslåtte kuppelen blir alle sanser stimulert i løpet av fire timer. Nyt en 4-retters meny, mens dere samtidig får servert en perlerekke av shownumre.

Rock og savnede stjerner
Showet ENTOURAGE åpner med et bråkede rockenummer som får drømmer til å gå i oppfyllelse, og senere hedrer vi noen av våre største og mest savnede stjerner, som George Michael, Prince og David Bowie, i et spesielt hyllestnummer.

Fra fransk kabaret til H.C. Andersen
Vi foretar også en reise til den forførende franske kabareten med glitrende kostymer og overdådig scenografi og til H.C. Andersens eventyrlige verden, som fortolkes gjennom legendarisk dansk rockemusikk.

Fantastisk akrobatikk og underholdende artisteri
ENTOURAGE byr også på fantastisk akrobatikk og artisteri! Gled deg til en finsk linedanser og et gjensyn med den populære og prisnominerte Duo Creative, som i år viser sin enorme styrke langt oppe under Cirkussalens kuppel. Opplev også et spennende sirkusnummer med legendariske Benny Schumann.

Kom helt tett på!
Der er pause mellom hvert nummer, så det er tid til småprat og til å nyte alle inntrykk. Også i denne sesongen vil artistene stå på scenen det ene øyeblikket og servere ved bordene det neste. Dere kommer helt tett på og blir selv en del av det hele.

Madonna-finale
Kvelden kulminerer i en forrykende finale med ”the Queen of Pop”: Madonna. Det blir umulig å sitte stille, og før dere vet ordet av det, er festen i gang i Københavns største nattklubb.

Showet spiller fra 1. september 2017 til midten av juni 2018.

Les mer om showet, programmet og menyene våre på www.wallmans.dk.

*Wallmans tar forbehold om at artistene kan bli skadet eller syke, noe som kan medføre endringer i showets sammensetning og innhold.

Bestillings- og boperiode

Åpningstider: 

  • Dørene åpnes til foajéen kl. 17.30
  • Baren i foajéen stenger kl. 18.00.
  • Showstart kl. 18.30
  • Nattklubb fra kl. 22.40

Øvrige bestillingsvilkår

Kontakt oss på e-post på cph.cityres@firsthotels.dk. Tilbudet gjelder for et begrenset antall rom og ved ledig kapasitet.

Merk at du betaler for både hotellovernattingen og inngangsbilletten til Wallmans Dinner Show. Betaling skjer ved innsjekking. Enkelt og greit.

Annullering:

Ønsker du å annullere en bestilling, henviser vi til Wallmans avbestillingsvilkår, som du finner på Wallmans hjemmesider.

Les mer på https://wallmans.dk/

Fra kr 1 227,-

Bestill: Annonsert Show på Wallmans | Urban Nights

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.
tradeDoubler