Gå til hovedinnhold

Våre rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Overnatting i Aarhus

Alle rommene våre er romslige og innredet i skandinavisk stil. Hele First Hotel Atlantic er naturligvis røykfritt - også balkonerne! Vær oppmerksom på at trappene kun kan brukes ved brann.

Merk: Hvis du bestiller et standardrom for mer enn to personer, må du angi hvor mange ekstrasenger dere trenger ved bestillingen. Du gjør dette når du blir spurt om eventuelle tilleggstjenester. Prisen per ekstraseng er DKK 200 per natt.

Romutvalg og priseksempel

Standard Queen

Plass til:
Størrelse: 15 m²
Disse rom er minidobbeltrom. Skrivepulten vender mot vinduet slik man ser over byen, samtidig som man jobber. Rommet har dusj, plass til henge fra seg klærne sine samt 32” flatskjerm-TV. Rommet har utgang til balkong. Perfekt for forretningsreisende eller par som overnatter en eller to netter. Rommet ligger i nærheten av heisene.
Seng og kapasitet
1 Jensen-dobbeltseng (160 x 200 cm).
Book
Moderate dobbeltromModerate dobbeltromStandard Queen

Standard Dobbelt

Plass til:
Størrelse: 23 m²
Romslige rom velegnet for par så vel som forretningsreisende - den perfekte basen for en byferie. Merk: Vi oppkrever et ekstragebyr på 200 kr. per ekstra seng pr. natt. Denne prisen er ikke inkludert i romprisen, men betales på hotellet.
Seng og kapasitet
1 Jensen-dobbeltseng (180 x 200 cm).
Book
Standard dobbeltromStandard dobbeltromStandard dobbeltromStandard dobbeltromStandard dobbeltromStandard dobbeltrom

Standard Twin

Plass til:
Størrelse: 23 m²
Romslige rom på 4. etasje, som har en vakker utsikt enten til byen eller til havnefronten. Rommene er perfekte til forretningsreisende så vel som kolleger eller par, som ikke ønsker dobbeltseng.
Seng og kapasitet
2 separate Jensen-senger (90 x 200 cm).
Book
twinromtwinromstandard twinromstandard twinrom

Superior Dobbelt

Plass til:
Størrelse: 23 m²
De herlige Superior Dobbelt-rom på 10. etasje har den vakreste utsikt over Aarhus by eller havnefronten. Det er gjort litt ekstra stas ut av detaljene i våre Superior-rom – hvilket gjør dem velegnede for den forretningsreisende eller paret som ønsker å skjemme seg litt bort. Det er en 42” flatskjerm-TV, balkong og mulighet til å lage kaffe/te på rommet. Merk: Vi oppkrever et ekstragebyr på 200 kr. per ekstra seng pr. natt. Denne prisen er ikke inkludert i romprisen, men betales på hotellet.
Seng og kapasitet
1 Jensen-dobbeltseng (180 x 200 cm).
Book
superior dobbeltromsuperior dobbeltromsuperior dobbeltrom

Junior Suite

Plass til:
Størrelse: 34 m²
Store, herlige suiter som har soverom i forbindelse med stuen. I stuen finnes det sittegruppe, minibar, mulighet til å lage kaffe/te og 42” flatskjerm-TV. I soverommet finnes det også en 32” flatskjerm-TV slik man fortsatt kan ligge i sengen og se TV. Stuen har vakkert parkettgulv, mens soverommet har gulvteppe. 2 av våre juniorsuiter er innredet med et lite rundt bord og 4 stoler i stedet for skrivepult, noe som gjør dem velegnede for den forretningsreisende, som har bruk for å holde et mindre møte. Merk: Vi oppkrever et ekstragebyr på 200 kr. per ekstra seng pr. natt. Denne prisen er ikke inkludert i romprisen, men betales på hotellet.
Seng og kapasitet
1 Jensen-dobbeltseng (180 x 200 cm).
Book
Junior SuiteJunior SuiteJunior SuiteJunior SuiteJunior SuiteJunior Suite