Gå til hovedinnhold

Våre rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender

Overnatting i Aarhus

Innsjekking fra 15.00.

Alle rommene våre er romslige og innredet i skandinavisk stil.

Og naturligvis er hele First Hotel Atlantic røykfritt.

Merk: Hvis du bestiller et standardrom for mer enn to personer, må du angi hvor mange ekstrasenger dere trenger ved bestillingen. Du gjør dette når du blir spurt om eventuelle tilleggstjenester. Prisen per ekstraseng er DKK 200 per natt.

Romutvalg og priseksempel

Standard Queen, fra 765 DKK

Plass til:
Størrelse: 15 m²
Disse rom er minidobbeltrom. Skrivepulten vender mot vinduet slik man ser over byen, samtidig som man jobber. Rommet har dusj, plass til henge fra seg klærne sine samt 32” flatskjerm-TV. Rommet har utgang til balkong. Perfekt for forretningsreisende eller par som overnatter en eller to netter. Merk: Vi oppkrever et ekstragebyr på 200 kr. per ekstra seng pr. natt. Denne prisen er ikke inkludert i romprisen, men betales på hotellet.
Seng og kapasitet
1 Jensen-dobbeltseng (160 x 200 cm).
Standard queen-rom

Standard Dobbelt, fra 808 DKK

Plass til:
Størrelse: 23 m²
Romslige rom velegnet for par så vel som forretningsreisende - den perfekte basen for en byferie. Merk: Vi oppkrever et ekstragebyr på 200 kr. per ekstra seng pr. natt. Denne prisen er ikke inkludert i romprisen, men betales på hotellet.
Seng og kapasitet
1 Jensen-dobbeltseng (180 x 200 cm).
Standard dobbeltrom

Standard Twin, fra 808 DKK

Plass til:
Størrelse: 23 m²
Romslige rom på 4. etasje, som har en vakker utsikt enten til byen eller til havnefronten. Rommene er perfekte til forretningsreisende så vel som kolleger eller par, som ikke ønsker dobbeltseng.
Seng og kapasitet
2 separate Jensen-senger (90 x 200 cm).
twinrom

Superior Dobbelt, fra 1 022 DKK

Plass til:
Størrelse: 23 m²
De herlige Superior Dobbelt-rom på 10. etasje har den vakreste utsikt over Aarhus by eller havnefronten. Det er gjort litt ekstra stas ut av detaljene i våre Superior-rom – hvilket gjør dem velegnede for den forretningsreisende eller paret som ønsker å skjemme seg litt bort. Det er en 42” flatskjerm-TV, balkong og mulighet til å lage kaffe/te på rommet. Merk: Vi oppkrever et ekstragebyr på 200 kr. per ekstra seng pr. natt. Denne prisen er ikke inkludert i romprisen, men betales på hotellet.
Seng og kapasitet
1 Jensen-dobbeltseng (180 x 200 cm).

Junior Suite, fra 1 406 DKK

Plass til:
Størrelse: 34 m²
Store, herlige suiter som har soverom i forbindelse med stuen. I stuen finnes det sittegruppe, minibar, mulighet til å lage kaffe/te og 42” flatskjerm-TV. I soverommet finnes det også en 32” flatskjerm-TV slik man fortsatt kan ligge i sengen og se TV. Stuen har vakkert parkettgulv, mens soverommet har gulvteppe. 2 av våre juniorsuiter er innredet med et lite rundt bord og 4 stoler i stedet for skrivepult, noe som gjør dem velegnede for den forretningsreisende, som har bruk for å holde et mindre møte. Merk: Vi oppkrever et ekstragebyr på 200 kr. per ekstra seng pr. natt. Denne prisen er ikke inkludert i romprisen, men betales på hotellet.
Seng og kapasitet
1 Jensen-dobbeltseng (180 x 200 cm).
Junior Suite

First SmartBed Twin, fra 958 DKK

Plass til:
Våre romslige og rolige SmartBed-rom er innredet med 2 fjærsenger der madrassens fasthet kan justeres. Rommet passer godt for deg som ønsker en ekstra god søvnopplevelse. Når du bor på et SmartBed-rom, får du dessuten et personlig sovesett som inneholder en sovemaske og ørepropper.
Seng og kapasitet
2 separate senger (2 x 90 cm).
tradeDoubler