Gå til hovedinnhold

Rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Rom

Kompas Hotel Aalborg – First Partner Collection tilbyr 110 vakre og velmøblerte rom designet for å gjøre hotelloppholdet i Aalborg så avslappet og komfortabelt som mulig. Alle rommene har moderne fasiliteter. Vi tilbyr også en unik hotelleilighet med kjøkken og plass til 7–9 sovende gjester.Alle rommene er røykfrie, men vi har et komfortabelt og overbygd utendørs
røykeområde, som du kan bruke etter eget ønske.

Romutvalg og priseksempel

Standard Enkel

Plass til:
Størrelse: 15 m²
Standard-rommene i den historiske fløyen er romslige og lyse. Rommet har en enkeltseng, skrivebord med stol, garderobeskap og bad med toalett og dusj. Alle Standard-rommene ble grundig nyrenovert i 2023 med nye møbler, flotte veggbilder og messingdetaljer. Rommene er blant våre mest populære takket være høy komfort til en god pris. Det er alt du trenger for et hyggelig og avslappende hotellopphold i Aalborg.
Book
Enkeltrom Standard. Bilde.Enkeltrom Standard. Bilde.Baderom. Bilde.

Business Standard

Plass til:
Størrelse: 20 m²
Et Business Standard-rom tilbyr en kombinasjon av hjemmekontor og hotellrom. Det er et godt valg for forretningsgjester som ønsker seg komfort og god plass å jobbe på. Rommene ligger i første, andre og tredje etasje i den historiske bygningen, som ble nyrenovert i 2023. Business Standard-rommene er innredet i en lys nordisk stil med et heve-senk-bord, 24” dataskjerm, mus, tastatur og dokkingstasjon. Her får du alt du trenger, enten det er avslapning eller ro og plass til å fokusere på arbeidet ditt.
Book
Business Standard rom. Bilde.Business Standard rom. Bilde.Business Standard rom. Bilde.Business Standard rom. Bilde.

Standard Family

Plass til:
Størrelse: 19 m²
Et Standard Family-rom er perfekt for de av dere som ønsker god fleksibilitet. Her kan det bo opptil fire personer på ett rom med dobbeltseng og 2 ekstra senger i gode, nye køyesenger som slås ut fra veggen. Rommene ligger i første, andre og tredje etasje i den historiske bygningen, som ble nyoppusset i 2023. De er innredet i en sjarmerende og lys nordisk stil og inneholder, i tillegg til senger, et skrivebord med en stol og en hvilestol. Badet har toalett og dusj. I et Standard Familie-rom får du alt du trenger for et godt hotellopphold i Aalborg.
Book
Familierom Standard. Bilde.Familierom Standard. Bilde.Familierom Standard. Bilde.

Standard Dobbel

Plass til:
Størrelse: 20 m²
Standard-rommene i den historiske fløyen er romslige og lyse. Rommet har en dobbeltseng, skrivebord med stol, garderobeskap og bad med toalett og dusj. Alle Standard-rommene ble grundig nyrenovert i 2023 med nye møbler, flotte veggbilder og messingdetaljer. Rommene er blant våre mest populære takket være høy komfort til en god pris. Det er alt du trenger for et hyggelig og avslappende hotellopphold i Aalborg. På dobbeltrommene er det mulig å få 1 ekstra seng, så det er plass til hele familien.
Book
Dobbeltrom Standard. Bilde.

Superior

Plass til:
Størrelse: 19 m²
Superior-rom er et ypperlig valg for deg som er på forretningsreise og trenger litt ekstra luksus etter kvelden ute, eller for deg som ønsker litt mer kvalitet under oppholdet i Aalborg. Rommene i den nye bygningen fra 2019 er mer eksklusive enn våre Family- og Standard-rom. Et Superior-rom er innredet i en sjarmerende nordisk stil og består av dobbeltseng, skrivebord med stol og lenestol. Badet har toalett og dusj.
Book
Dobbeltrom Superior. Bilde.Dobbeltrom Superior. Bilde.Baderom. Bilde.

Superior Dobbel med balkong

Plass til:
Størrelse: 19 m²
Superior-rom er et ypperlig valg for deg som er på forretningsreise og trenger litt ekstra luksus etter kvelden ute, eller for deg som ønsker litt mer kvalitet under oppholdet i Aalborg. Rommene i den nye bygningen fra 2019 er mer eksklusive enn våre Family- og Standard-rom. Et Superior-rom er innredet i en sjarmerende nordisk stil og består av dobbeltseng, skrivebord med stol og lenestol. Badet har toalett og dusj og helt egen balkong.
Book
Dobbeltrom Superior. Bilde.Baderom. Bilde.Dobbeltrom Superior. Bilde.Balkong. Bilde.Dobbeltrom Superior. Bilde.

Hotelleilighet

Plass til:
Størrelse: 100 m²
For grupper på mellom 7 og 9 personer er hotelleiligheten med fire rom, stort bad, eget kjøkken, egen balkong og egen inngang et helt unikt hotellalternativ i hjertet av Aalborg. Leiligheten er med sine 100 m² meget romslig og består av en stor stue med sofagruppe, spisebord med stoler og 3 soverom med totalt 7 sengeplasser. Det store soverommet inneholder en dobbeltseng og en enkeltseng, og de 2 mindre rommene har hver en dobbeltseng som kan deles til 2 enkeltsenger. Det er også mulighet for 2 ekstra senger. Leiligheten har god skapplass, og på kjøkkenet er det kjøleskap, 2 kokeplater, kombiovn, vannkoker samt møbler og service til 9 personer.
Book
Leilighet soverom. Bilde.Lägenhet sovrum. Bild.Leilighet bad. Bilde.Leilighet kjøkken. Bilde.Leilighet. Bilde.

Suite

Plass til:
Størrelse: 40 m²
Suiten er den ultimate løsningen for de som ønsker plass, lys og luksus. De 40 m² store suiten er i toppetasjen i vår nyeste bygning og består av stue, soverom og bad. Suiten er innredet i nordisk stil med kvalitetsmøbler. I stuen kan du slappe av i sofagruppen eller sette deg til rette ved skrivebordet. Soverommet er innredet med en dobbeltseng av høy kvalitet, og det romslige badet har både dusjkabinett og frittstående badekar. I tillegg kan du nyte solen og utsikten fra din egen sørvendte balkong. Det er også mulighet for å utvide suiten med et ekstra rom-suite på 20 m², som kan tilrettelegges for f.eks. kontor, møterom, øvingsrom, ekstra soverom, eller det du har behov for. Det ekstra hotellrommet har eget bad.
Book
Suite. BIlde.Suite. BIlde.Baderom. Bilde.Suite. BIlde.