Gå til hovedinnhold

Event & selskap

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Event & selskap

Stearinlys, glass og bestikk på et bord. Bilde.

Event & Selskap

Fest- og selskapslokalene har plass til opptil 100 gjester og er innredet i en varm nordisk stil. Når man feirer høytider som konfirmasjon, bryllup, runde dager eller julelunsjer, er atmosfæren og innredningen i lokalene samt menyen noen av de viktigste fokuspunktene. Derfor tilbyr vi alltid en uforpliktende omvisning og snakker om hvordan du ønsker festen før du tar ditt endelige valg.
Alle rommene har moderne AV-utstyr. Det er gode parkeringsmuligheter rett ved døren, og vi har alltid gode tilbud for eventuelle overnattingsgjester.

Vi tilbyr menyer i ulike kategorier og prisnivåer, og vi tar gjerne utgangspunkt i dine ønsker når vi setter sammen menyen.

En serviett på en tallerken. Bilde.

Konfirmasjon 2023

Hold konfirmasjonsfesten i KOMPAS Hotel Aalborgs sjarmerende og moderne omgivelser midt i byen. Her kan du føle deg hjemme og du får så klart god service. Vi er også meget fleksible med å møblere rommet dersom du har spesielle ønsker til dekorasjoner og borddekking. Nedenfor kan du se menyforslaget vårt til konfirmasjonsfesten i 2023.

Vi har allerede en del bestillinger i 2023 og 2024, men det er fortsatt ledige datoer. Ta kontakt med konferanselederen vår for bestilling:
- T: (+45) 41 71 09 93
- E: pia@kompashotel.dk