Gå til hovedinnhold

Ting å gjøre

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Ting å gjøre i Aalborg

Aalborg er den fjerde største byen i Danmark og har noe for alle, uansett alder, interesser og budsjett. Nedenfor finner du noen av de største attraksjonene i Aalborg samt noen hemmelige tips fra vårt hotellpersonale.

Arkitektur ved Aalborgs havnefront

  1. Ved Aalborgs havnefront, i nærheten av First Hotel Aalborg og med utsikt over Limfjorden, finner du den arkitektoniske perlen og musikalske knutepunktet, Musikkens Hus. Stedet huser musikalske og kulturelle arrangementer, og er hjemsted for Aalborg symfoniorkester, Center for Dansk Jazzhistorie, det Jyske Musikkonservatoriums Aalborgavdeling og restauranten Musikkens Spisehus.
  2. Utzon Center er et annet arkitektonisk smykke som ligger ved Aalborgs havnefront. Senteret er designet av Jørn Utzon, arkitekten bak Sydney Opera House, og huser ulike utstillinger innen kunst, arkitektur og design. I tillegg er det møteplass for kreative sjeler.
  3. Det nedlagte kraftverket Nordkraft er gjort om til Aalborgs kultur- og fritidshus. Anlegget inneholder teater, musikkarena, sportssenter og mye mer, og har en atmosfære av “New York architecture”.

Bilde: VisitAalborg