Gå til hovedinnhold

Fra Schibsted til hotellbransjen

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Fra Schibsted til hotellbransjen

Marius Zachariasen (41) er ansatt som VP Marketing & Innovation i First Hotels. Han kommer fra jobben som Direktør Kommersielle Produkter og Innovasjon i Schibsted.

15 september 2017

Med erfaring fra både reklamebyrå og mediehus, mener Marius Zachariasen at det nå var på tide å gå over til annonsørsiden.

- Den siste siden av kommunikasjonsbordet har alltid virket forlokkende, samtidig som det har vært viktig for meg å finne en merkevare som operer i en bransje som interesserer meg. Det gjør reiselivsbransjen. Det at hotellene er fysiske produkter man kan se og oppleve er også en spennende dimensjon for en som har jobbet mye med digitale tjenester tidligere, sier Zachariasen

I likhet med mediebransjen, går den den teknologiske utviklingen i reiselivsbransjen i rasende fart og det stilles store krav fra sluttbruker til leverandør.

- Vi er veldig godt fornøyd med ansettelsen av Marius Zachariasen. Han har den erfaringen, kunnskapen og viljen som trengs for å sikre at First Hotels ligger langt fremme digitalt i kampen om morgendagens gjester, sier grunnlegger og eier av First Hotels, Asmund Haare.

Kreativitet og struktur
Zachariasen mener at hotellbransjen vil digitaliseres i langt større grad, noe som vil påvirke hele kundereisen.

- Det er ikke bare i form av digitale bookingprosesser og digital markedsføring vi ser utviklingen, men også i form av digitale hotellopplevelser. Robotisering er på vei til å automatisere deler av bransjen og dette vil definitivt påvirke gjestenes hotellopphold. Vi må sørge for å gjøre dette til brukernes beste og på en måte som gagner hver enkelt gjest.

First Hotels er en utfordrer i hotellbransjen, og Zachariasen mener dette er et godt utgangspunkt for innovasjon.

First Hotels tør å tenke annerledes og nytt. Jeg ønsker å bidra til denne utviklingen ved å blande det beste fra to verdener; kreativitet fra McCann med prosesstruktur fra Schibsted. Det bør gi rom for gode løsninger, sier han.

Fakta: First Hotels
First Hotels ble etablert i 1993 og er en av Skandinavias ledende hotellkjeder. I porteføljen er anerkjente hotell som First Hotel Reisen i Stockholm, First Hotel G i Göteborg, First Hotel Grims Grenka i Oslo og First Hotel Mayfair i København. I tillegg har kjeden 31 hoteller i Spania gjennom samarbeidet med Petit Palace.

For ytterligere informasjon:

Marius Zachariasen: 982 57 635
E-post: marius.zachariasen@firsthotels.no

Erlend Ellingsen: 920 99 039
Epost: erlend.ellingsen@flyingelephant.no