Gå til hovedinnhold

Sommerferie i Norge

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Sommerferie i Norge

Norge er et fantastisk reisemål om sommeren med sine lange lyse sommernetter. Vakre fjell og fjorder, flott skjærgård, og skogkledde grønne åser. Her finner du våre beste ferietips for små og store, og late og aktive feriedager. Bo på et av våre hotell, og opplev lokale skjulte perler – rundt i vårt landstrakte flotte land.

Opplev Ålesund – Nordens Venezia

Ålesund, som også kalles «Nordens Venezia», ligger på flere øyer og er omgitt av Atlanterhavet. Med sin unike beliggenhet mellom de dype fjordene og høye fjellene, er byen det perfekte utgangspunktet for aktiviteter og utflukter. Ålesund, med sin vakre jugendarkitektur, er også kjent for sine eventyrlige tårn, spir og vakre dekorasjoner.

Fiske- og kystbyen Ålesund har en flere hundre år gammel historie, og har siden den fikk bystatus på midten av 1800-tallet vært en viktig by på Vestlandet. Byen ligger i «øvre del» av Vestlandet, med Bergen og Trondheim som de to nærmeste storbyene.

Les mer om ting å gjøre i Ålesund her.

Lillehammerregionen - Norges største opplevelseseldorado

I Lillehammer og Gudbrandsdalen finner du alt du trenger for en vellykket sommerferie. Sport, spenning, familiemoro, avslapning, kultur og shopping. Her kan store og små få opplevelser for livet fra vår rene, flotte norske natur. 

Regionen byr på flotte naturopplevelser blant høye fjell, skogkledde åser og frodig kulturlandskap. I den sjarmerende byen finner du en koselig gågate, med historiske bygninger og flere små spesialforretninger.

Nordseter er et naturskjønt fjellområde på Lillehammerfjellet 850 m.o.h kun 15 minutter fra Lillehammer sentrum. Stedet er perfekt som utgangspunkt for fotturer i fjellet, eller padling på det koselige Nevelvannet.

Les mer om ting å gjøre i Lillehammer her.

Besøk Oslo - kultur og strand hand i hand!

Oslo ligger flott til innerst i Oslofjorden, omgitt av sjø og skogkledde åser som gjør byen til et perfekt utgangspunkt for både kulturelle opplevelser, og friluftsopplevelser. 

Befinner du deg i sentrum, er det aldri langt til nærmeste park, kunstgalleri, restaurant eller shopping. En ti minutters båttur fra Rådhuskaia, tar deg ut til deilige badestrender på øyene i den flotte Oslofjorden. Hva med å oppdage Oslo fra sjøsiden, padle kajakk eller prøve SUP?

Har du ikke tid til en båttur ut til øyene, men ønsker et svalt bad, trenger du ikke reise over bekken etter vann. Ytterst på Sørenga finner du en flott badeplass med barnevennlig sandstrand, stupebrett, bryggekanter, benker, gresslette - alt man trenger for en flott sommerdag ved sjøen.

Les mer om ting å gjøre i Oslo her!