Gå til hovedinnhold

informasjonfm

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender

Viktig informasjon om ditt medlemskap!

First Hotels har vært medlem av Global Hotel Alliance (GHA) siden 2010, og i denne perioden har alle våre medlemmer vært en del av GHA sitt lojalitetsprogram DISCOVERY, i tillegg til å være First Members.

Fra og med 1. januar 2018 er ikke First Hotels lenger en del av GHA.

 

Dette betyr følgende for deg som First Member;

  • Du beholder ditt medlemskap i både DISCOVERY og First Member, men det blir to separate medlemskap og program.
  • Inntil vi lanserer vårt nye lojalitetsprogram, vil du beholde det samme medlemsnummeret og forholde deg til de samme medlemsnivåene som per i dag (Gold, Platinum og Black).
  • Du vil fortsatt kunne opptjene og bruke poeng, kvalifisere til høyere medlemsnivå, samt få dine First Member fordeler på våre hoteller – akkurat som tidligere.
  • Hvis du bor på andre hotellkjeder innenfor GHA så får du fortsatt DISCOVERY medlemsfordeler, og nettene blir registrert mot et høyere DISCOVERY medlemsnivå.
  • Opphold på et DISCOVERY hotell vil ikke telle inn på ditt First Member medlemsnivå, kun på ditt DISCOVERY nivå. På samme måte vil opphold hos First Hotels ikke telle inn på ditt DISCOVERY nivå.
  • Fra og med 1. januar så kan du ikke benytte Local Experiences på First Hotels. De kan derimot benyttes på hvilket som helst annet hotell innenfor GHA så lenge de er gyldige. 

Vi jobber med et helt nytt og spennende innhold i First Member, og lansering vil skje i løpet av våren 2018. Det vil komme mer informasjon om hvilke endringer du som verdifull kunde kan se frem imot, og vi er overbeviste om at du kommer til å bli fornøyd!

Book ditt neste bonusopphold nå. Logg inn på din side her!

Har du spørsmål så er du hjertelig velkommen til å kontakte vår First Member Support. 

 

tradeDoubler