Gå til hovedinnhold

First Member 2.0

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender

First Member 2.0

Vi er i full gang med å utvikle et helt nytt First Member program, som etter planen skal lanseres før sommerferien. Her gir vi deg noen av høydepunktene i vårt nye program;

- OPPTJENING OG BRUK AV POENG:
Vi går bort i fra at man tjener 1 poeng per krone. I det nye programmet så samler du FirstCoins som kan brukes til hel- eller delbetaling av hotellnetter og annen omsetning. Du tjener mellom 2% og 5% av din omsetning. Jo høyere medlemsnivå du har, jo mer FirstCoins får du tilbake. De poengene du har i dagens program vil konverteres til ny modell ved lansering. Har du over 10 000 poeng i dag, og ønsker å bruke de på overnatting så kan du selv booke dette på «Min side» , eller kontakt vår medlemssupport for hjelp.

- MEDLEMSNIVÅER:
Vi går fra tre til fire medlemsnivåer, og det kommer til å være enklere å komme opp på 2. medlemsnivå - du behøver kun å ha bodd 3 netter for å kvalifisere til nivå 2. Antall netter per nivå ser slik ut;

  • Nivå 1- SILVER: 0-3 netter
  • Nivå 2 - GOLD: 4-15 netter
  • Nivå 3 - PLATINUM: 16-30 netter
  • Nivå 4 - BLACK: Over 30 netter

- MEDLEMSFORDELER:
Vi har fornyet våre medlemsfordeler! Noen av de nåværende fordelene vil forsvinne, men de mest populære beholder vi selvsagt, og noen helt nye og spennende fordeler kommer også til å bli presentert. Jo høyere medlemsnivå du har, desto bedre fordeler får du.

- VARIGHET PÅ MEDLEMSNIVÅER OG POENG:
Medlemsnivået ditt kommer til å vare i hele tre år pluss inneværende år. Det vil si at om du kvalifiserer til nivå 4 så kan du nyte godt av fordelene som følger med i minst tre år frem i tid. (Eksempel; blir du oppgradert til nivå 4 i september-18 så har du det nivået til 31. desember 2021).

Vi gleder oss til å kunne tilby alle våre medlemmer et spennende og annerledes medlemsprogram!

Your Second Home is FIRST!

tradeDoubler