Gå til hovedinnhold

Prisliste for bruk av poeng

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender

Bruk dine poeng

Med dine First Member poeng kan du løse inn bonusnetter på alle First Hotels i Skandinavia. Du kan også bruke dine poeng i våre restauranter. En bonusnatt gjelder for 2 personer i et standard dobbeltrom, og frokost er alltid inkludert. Du kan også gi bort overnattinger til venner og familie.

Prisen for en bonusnatt varierer fra hotell til hotell. Det finnes tre ulike hotellkategorier på våre skandinaviske hoteller; 

Øvrig informasjon

Tilgjengelighet og bookingmetode

Hotellrom som kan bookes for bonuspoeng er basert på tilgjengelighet hos det enkelte hotellet, og det finnes datoer der hotellene ikke har mulighet til å ta i mot bonusbookinger. Du kan booke dine bonusopphold selv på vår webside ved å logge deg inn på dine medlemssider, eller ta kontakt med vår First Member Support her. 

Bonusopphold for flere enn 2 personer per rom eller andre romkategorier enn standard dobbeltrom

Ved booking av bonusopphold som involverer mer enn 2 personer per rom eller andre romtyper enn standard dobbeltrom, må en forespørsel sendes via e-post til firstmember@firsthotels.se.

Inkluder informasjon som medlemsnummer, antall personer per rom, ønsket dato, sted og hotell.

Få også med om du ønsker du å betale ekstra kostnader (for eksempel oppgradering/seng/barneseng) med lojalitetspoeng eller kort/kontanter ved ankomst til hotellet.

tradeDoubler