Gå til hovedinnhold

Benytte poeng

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender

3. Benyttelse av poengene

Her kan du lese om hvordan benytte poengene dine.

3.1 Bonusnetter må bestilles av medlemmet selv og er gyldig for 2 personer i et standard dobbeltrom. 1 barn under 13 år er gratis.

3.2 Bonusnetter kan benyttes av medlemmets nærmeste familie og venner uten at medlemmet overnatter, såfremt medlemmet selv bestiller overnattingen.

3.3 Det er avsatt et begrenset antall hotellrom for bonusuttak. Det kan finnes ledige rom i andre priskategorier, selv om rommene som er avsatt til bonusuttak er fullbooket.

3.4 En bonusnatt koster fra 10.000 til 15.000 poeng. Antall poeng avhenger av hotell og periode. Oversikt over hotell og poengkrav finnes på medlemssidene.

3.5 Bonusnetter kan reserveres opptil 6 måneder før ankomst.

3.6 Book ditt bonusopphold ved å logge inn på din First Member konto på www.firsthotels.no/firstmember - gå til ”Min side” og ”Book med poeng”. Bonusopphold kan også bestilles per mail eller på telefon. For kontaktinformasjon se www.firsthotels.no/firsmember

3.7 Avbestilling av bonusovernatting skal skje innen kl 16:00 på ankomstdagen. Ved for sen avbestilling vil ikke poeng bli tilbakeført på medlemmets konto.

3.8 Bonuspoeng kan ikke benyttes som delbetaling og kan ikke veksles mot kontanter.

3.9 Privat bruk av bonuspoeng som er opptjent i jobbsammenheng regnes som skattepliktig inntekt.

3.10 Bonusopphold er ikke gyldige for bonuspoeng eller registrering av opphold.


RESTAURANT
3.11 Opptjente poeng kan benyttes på mat og drikke på samtlige First Hotels i Skandinavia, med unntak av de restaurantene First Hotels selv ikke drifter.

3.12 Poeng kan ikke brukes som betalingsmiddel ved kun kjøp av drikke, det må være i kombinasjon med kjøp av mat.

3.13 Minimumsbelastning for kjøp av mat og drikke er 2.500 poeng som tilsvarer 125 NOK/SEK/DKK. Neste mulige belastning er på 5000 poeng, som tilsvarer 250 NOK/SEK/DKK.

tradeDoubler