Gå til hovedinnhold

First Hotel Alstor

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender

First Hotel Alstor

TripAdvisor
Garantert billigst på nett hos oss Pris fra 552 NOK

Hyggelig i Stavanger!

First Hotel Alstor er et av de historiske hotellene i Stavanger, og ligger ved Mosvannet cirka 2 km vest fra Stavanger sentrum. Opplev Stavanger's moderne skyline, og se byens attraksjoner som den gamle trehusbebyggelsen og den gotiske katedralen. I Lysefjorden like utenfor Stavanger kan du oppleve den berømte Prekestolen.

 

 • 12,5 km til flyplass

 • 500 m til offentlig transport

 • 2,5 km til sentrum

Fasiliteter

 • Konferanse & arrangementer

  First Hotel Alstor har et vidt spekter av møterom og muligheter. Med kapasitet på huset opp i mot 750 personer, kan vi få til mye spennende for deg og din bedrift. Med stor variasjon i størrelse, kan vi imøtekomme alle grupper og forespørsler. Om dere ønsker en eksklusiv samling er våre Boardrooms perfekt for deg! Skal dere ha forelesning og showroom? Vi har praktiske åpne romløsninger for å imøtekomme alle spekter.

 • restaurant

  Restaurant Rossmann for arrangementer og gruppeservering

  Restaurant Rossmann tilbyr tradisjonell norsk mat såvel som internasjonal "cuisine". Kjøkkensjef Randi Nilsen har lang erfaring med særlig tradisjonell, men også økologisk matlaging!

  I Restaurant Rossmann og våre selskapslokaler kan det slappes av og nytes god mat og drikke. Om det måtte være selskap, konfirmasjon, julebord, lunsj eller middag for grupper så er First Hotel Alstor det rette valget.

  Kontakt oss for å få et tilbud: 

  Ring: +47 52 04 40 00

 • Minnestund

  First Hotel Alstor har flere års erfaring med minnestunder. Vår minnestundspakke inneholder privat lokale, snitter, kake, kaffe/ te, pent dekket bord med hvit og sølv og servering. Vi tar oss av alt fra start til slutt.

  Prisen for pakken er 355,- pr. person, mineralvann kommer utennom.

  Ring oss på +47 52044000 eller send en epost til alstor.stavanger@firsthotels.no for å bestille, få ett tilbud eller for å avtale visning av lokaler.

  Velkommen.

tradeDoubler