Bestill rom

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle barn mellom 0-12 år bor gratis i foreldrenes seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstraseng eller sprinkelseng = kr 200,-per døgn

Hvis du har en firmakode eller kampanjekode kan du skrive den inn her. Du kan også bli First Business Deal-kunde og få flere fordeler. Send søknad her.

TIPS TIL VINTERFERIE I NORGE

TIPS TIL VINTERFERIE I NORGE

Vinterferien er rett rundt hjørnet, og det finnes mye spennende å gjøre rundt i vårt langstrakte land. Her er noen tips til hva du kan gjøre i vinterferien.

Med ski eller truger på beina

Ta noen dager til fjells og opplev flott natur med fjell og fjorder. Norge har et fantastisk utvalg av langrenns-løyper som bare står og venter på deg.

Å gå på truger er også et spennende alternativ. Norges mange alpinanlegg tilbyr nedfarter i alle vanskelighetsgrader, og egner seg godt for både rutinerte skiløpere og nybegynnere.

Oslo vinterpark, Hafjell og Kvitfjell i Lillehammer, og Trysil er populære skianlegg. Sunnmørsalpene i nærheten av Ålesund er et fantastisk utgangspunkt for toppturer med truger.

 

Med skøyter på bena

Skøyter er en gammel og kjær vinteraktivitet i Norge, som har blitt stadig mer populært de siste årene. Det finnes mange utendørs og innendørs skøytebaner rundt i Norge, hvor man kan gå på både danseskøyter, langdistanse skøyter eller spille ishockey.

Besøk Frogner stadion skøytebane i Oslo, Bergenshallen i Bergen, Vingnesvika i Lillehammer eller Skeikampen i Gausdal om du reiser til disse byene.

 

Isklart dypdykk

Til tross for kulda og mørket, er vinteren egentlig den beste tiden for dykking i Norge. I det iskalde vintervannet har du imidlertid ofte sikt opp til 20 meter, enten du dykker blant tang og torsk i Oslofjorden eller i Hustadvika i Møre og Romsdal. Du kan også jakte på vrak og kongekrabben i nord Norge.

Norges beste dykkesteder er Saltstraumen, Trysnes Marina & Feriesenter, og Gulen Dive Resort.

 

Hundesledekjøring eller aking

Hundekjøring er en helt fantastisk måte å oppleve naturen på i samspill med hunder. Det er flere steder i Norge som tilbyr hundekjøring. Blant annet Rjukan og Gaustablikk i Telemark, Rondablikk, og Tomsø.

 

Badeland og svømmehaller

En tur til badeland med barna slår aldri feil, og passer godt for både store og små. Dampende badstuer, herlige boblebad og morsomme vannsklier – passer ekstra godt når været ute er kaldt.

Du finner flere badeland i byene vi har hotell i, blant annet Aquarama i Kristiansand, Ankerskogen svømmehall og idrettspark på Hamar, Totenbadeland i nærheten av Elverum, eller  Atlanterhavsbadet i Kristiansund.


Kulturferie

Eller hva med å ta en mer kulturell vri, og besøke en by og oppleve historiske attraksjoner, museumer, gallerier med verdenskunst, opera, eller konserter. Eller bare gå på restauranter og shoppe?


Sjekk inn på et av våre hotell, og nyt noen deilige feriedager. Vi serverer deg deilig frokost, og rer opp sengen din, slik at du kan bruke tiden til akkurat det du har lyst til!