Bestill rom : First Hotel Alstor

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )


Hvis du har en firmakode eller kampanjekode kan du skrive den inn her. Du kan også bli First Business Deal-kunde og få flere fordeler. Send søknad her.

Exterior
Restaurang
Standard Dobbeltrom
Konferanse

First Hotel Alstor

Hotellet er et av byens ledende konferansesentre, med plass til totalt 330 deltakere. Rommene er klassiske og store. Hotellet har en hyggelig lobby med en koselig peis, og i restauranten serveres smakfulle norske retter med et internasjonalt tilsnitt. Velkommen til First Hotel Alstor - tett på begivenhetene i Stavanger.

Vår profil

Konferanse, møter, events, business, familie, aktiviteter

Kontakt

  • First Hotel Alstor
  • Tjensvollveien 31, 4021,
  • +47 52 04 40 00
  • Kontakt

Aktuelle tilbud

Jentehelg

Ta med venninnegjengen og kos dere med en helg i flotte Stavanger by. Opplev byen med fantastiske kaffer, vibrerende uteliv og masse kultur. Hotellet byr på en super avslappende atmosfære med innendørs svømmebasseng, badstue, restaurant og fantastisk natur.

Les mer

Mer

Restaurant Rossman

More Images

I Restaurant Rossmann og våre selskapslokaler kan det slappes av og nytes god mat og drikke. Om det måtte være selskap, konfirmasjon, julebord, lunch eller middag, så er First Hotel Alstor det rette valget.

Åpningstider:

  • Mandag - Torsdag:  17:30 - 21:30
  • Fredag - Lørdag:     18:00 - 21:00 

Frokost:

  • Ukedager: 06:30 – 09:30
  • Helger: 08:00 – 10:30

Frokost inkludert

Frokost inkludert

På First Hotel Alstor er frokost alltid inkludert i våre WebDeal og Flex priser som kun er tilgjengelig når du booker på Firsthotels.no.

Gratis trådløst nett

Gratis trådløst nett

På alle First Hotels er det gratis trådløst nett. Koble deg på og hold kontakten med omverden.

Konferanse & Events

Konferanse & Events

Velkommen til et av Stavangers ledende kurs- og konferansehotell, First Hotel Alstor! Et unikt hotell med mye sjel og historie, og stor kapasitet.  Mye av vår kompetanse er basert på vår evne til å tilrettelegge og imøtekomme alle forespørseler, samt planlegging og gjennomføring til kundens minste ønske. Vi har 7 kurs- og konferanse lokaler av god standard og varierende størrelse, som tillater oss å være fleksible og tilpasningsdyktige. Hos Alstor møtes det moderne med det historiske, gjennom historiefortelling og en kulinarisk opplevelse av moderne Norsk husmanskost!

Tlf: + 47 52 04 40 00
Email: Gå til kontaktskjema

[Missing text /search/searchInProgress for no]