Bestill rom : First Hotel Alstor

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )


Hvis du har en firmakode eller kampanjekode kan du skrive den inn her. Du kan også bli First Business Deal-kunde og få flere fordeler. Send søknad her.

Exterior
Restaurang
Standard Dobbeltrom
Konferanse

First Hotel Alstor

Hotellet er et av byens ledende konferansesentre, med plass til totalt 330 deltakere. Rommene er klassiske og store. Hotellet har en hyggelig lobby med en koselig peis, og i restauranten serveres smakfulle norske retter med et internasjonalt tilsnitt. Velkommen til First Hotel Alstor - tett på begivenhetene i Stavanger.

Vår profil

Konferanse, møter, events, business, familie, aktiviteter

Kontakt

  • First Hotel Alstor
  • Tjensvollveien 31, 4021,
  • +47 52 04 40 00
  • Kontakt

Mer

Påskejakten

Påskejakten

Er du eggstra klar til den store påskejakten? Ta med deg familien på en opplevelsesdag for både store og små her på First Hotel Alstor!

Vi har gjemt egg i alle størrelser rundt omkring på huset og ønsker alle, både store og små, velkommen til First Hotel Alstor for å søke lykken.

Eggene ligger gjemt rundt omkring i perioden 02 – 04.04.15 og det vil være aktiviteter mellom kl: 12.00 – 15.00 disse dager.

Lykke til!

Frokost inkludert

Frokost inkludert

På First Hotel Alstor er frokost alltid inkludert i våre WebDeal og Flex priser som kun er tilgjengelig når du booker på Firsthotels.no.

Konferanse & Events

Konferanse & Events

Velkommen til et av Stavangers ledende kurs- og konferansehotell, First Hotel Alstor! Et unikt hotell med mye sjel og historie, og stor kapasitet.  Mye av vår kompetanse er basert på vår evne til å tilrettelegge og imøtekomme alle forespørseler, samt planlegging og gjennomføring til kundens minste ønske. Vi har 7 kurs- og konferanse lokaler av god standard og varierende størrelse, som tillater oss å være fleksible og tilpasningsdyktige. Hos Alstor møtes det moderne med det historiske, gjennom historiefortelling og en kulinarisk opplevelse av moderne Norsk husmanskost!

Tlf: +47 52 04 40 00
Email: Gå til kontaktskjema

 

Les mer

Restaurant Rossman

More Images

I Restaurant Rossmann og våre selskapslokaler kan det slappes av og nytes god mat og drikke. Om det måtte være selskap, konfirmasjon, julebord, lunch eller middag, så er First Hotel Alstor det rette valget.

Åpningstider:

  • Mandag - Torsdag:  17:30 - 21:30
  • Fredag - Lørdag:     18:00 - 21:00 

Frokost:

  • Ukedager: 06:30 – 09:30
  • Helger: 08:00 – 10:30

Gratis trådløst nett

Gratis trådløst nett

På alle First Hotels er det gratis trådløst nett. Koble deg på og hold kontakten med omverden.

[Missing text /search/searchInProgress for no]