Bestill rom : First Hotel Dragonen

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

 • Alle barn mellom 0-12 år bor gratis i foreldrenes seng
 • 12+ = voksen
 • Ekstraseng eller sprinkelseng = kr 200,-per døgn

Hvis du har en firmakode eller kampanjekode kan du skrive den inn her. Du kan også bli First Business Deal-kunde og få flere fordeler. Send søknad her.

Reception at First Hotel Dragonen in Umeå
Suite First Hotel Dragonen Umeå
Lobby Harriets First Hotel Dragonen in Umeå
Restaurant Harriets at First Hotel Dragonen in Umeå
Superior Room First Hotel Dragonen Umeå
Restaurant Harriets at First Hotel Dragonen in Umeå
Exterior First Hotel Dragonen Umeå

First Hotel Dragonen

Et moderne hotell i sentrum

First Hotel Dragonen er et moderne hotell i sentrum av Umeå, hvor du ønskes velkommen til en hel verden av personlig service. Hotellrommene, suitene og korridorene gjennomgikk nylig en totalrenovering.

First Hotel Dragonen kan, med sin sentrale beliggenhet, tilby gode muligheter til å utforske Umeå og dens attraksjoner. Hotellet ligger bare fem minutters gange fra Umeå sentralstasjon, en komfortabel avstand for dem som reiser med tog eller buss.

Parkeringshus

Gjester som ankommer med bil har tilgang til et offentlig parkeringshus i samme bygning som hotellet. Den enkleste måten er å først stoppe utenfor hotellet for å lesse av bagasjen og kjøpe en parkeringstillatelse, og deretter parkere bilen i parkeringshuset. Ved kjøp av parkeringsbillett må du oppgi bilens registreringsnummer.

Inn- og utsjekking

Vi garanterer at rommet ditt er klart for innsjekking fra kl. 15.00 på ankomstdagen. Utsjekking må senest gjøres kl. 12.00 på avreisedagen.

Ved ankomst etter kl 23:00 bruk porttelefonen. Trykk B + 9 for å få kontakt med resepsjonen.

Umeå: Nord-Sveriges største by

Umeå er Nord-Sveriges største by, og ligger ved elven Ume, ca. 15 km fra kysten. Byen ble grunnlagt i 1622. Etter en stor brann som ødela store deler av byen i 1888, ble bredere gater bygget, og tusenvis av brannsikre bjørketrær ble plantet. Det er grunnen til at Umeå i dag kalles bjørkebyen, eller björkarnas stad på svensk.

Byen fungerer som hovedsete for Umeå kommune og er hovedstaden i Västerbotten. Blant de største arbeidsgiverne i byen finner du IT-selskaper, forskningsbasert bioteknologisk industri, samt generelt skogbruk og industri. Universitetssykehuset i Umeå er det største sykehuset nord for Uppsala og behandler pasienter fra hele Nord-Sverige.

Velkommen til Umeå og First Hotel Dragonen.

Vår profil

Personlig, vennlig, moderne, skandinavisk

Kontakt

 • First Hotel Dragonen
 • Västra Norrlandsgatan 5, 903 27,
 • +46 90 125 800
 • Kontakt
 • UMEÅ SENTRALSTASJON: 400 M
 • UMEÅ FLYPLASS: 5,5 KM
 • PARKERING: 20 M
 • OPERAHUSET: 400 M

Mer

Parkeringshus

Parkeringshus

Gjester som ankommer med bil kan finne parkering i parkeringshuset som ligger i samme bygning som hotellet.

Den enkleste måten er å først stoppe på sidegaten til hotellet (Sveagatan), lesse kofferten og kjøpe en parkeringstillatelse. Deretter parkere bilen i parkeringshuset.

Familierom

Familierom

Våre Delux-rom og suiter er perfekt egnet for familier som er på besøk i Umeå. Her kan du nyte godt med plass og ekstra komfort.

Frokost inkludert

Frokost inkludert

Frokost er alltid inkludert når du bor hos First Hotel Dragonen.

Åpningstider:

 • Ukedager: 06:00 - 09:00
 • Helger: 07:00 - 10:00

Gratis WiFi

Gratis WiFi

På alle First Hotels kan du nyte gratis tilgang til WiFi og Internett. Hold kontakten med venner, familie og til og med sjefen din uten å betale noe ekstra.