Bestill rom : First Hotel Grims Grenka

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

 • Alle barn mellom 0-12 år bor gratis i foreldrenes seng
 • 12+ = voksen
 • Ekstraseng eller sprinkelseng = kr 200,-per døgn

Hvis du har en firmakode eller kampanjekode kan du skrive den inn her. Du kan også bli First Business Deal-kunde og få flere fordeler. Send søknad her.

Q Lounge / Rooftop bar

First Hotel Grims Grenka

First Hotel Grims Grenka i Oslo sentrum er et hotell for deg som er ute etter det spennende, urbane og komfortable. Alle rommene på hotellet tilbyr god plass med størrelse fra 20 m² opptil 70 m², spesiell lyssetting tilpasset ditt humør, kvalitetssenger fra Jensen, og Samsung TV. På grunn av hotellets utpregede design er det er populært sted for arrangementer, produktlanseringer og events. I toppetasjen finner du en av Oslos flotteste takterrasser, Q Lounge som serverer deilige cocktails og mat i sommerhalvåret. Vår koselige lobby er et populært samlingssted og lobby baren er åpen hver dag fra kl 15-23. Parkering er lett tilgjengelig i Q-Park sitt parkeringshus på Bankplassen, et steinkast fra hotellet.

Vår profil

Design, Pulserende, Takterrasse, Lobby Bar, Suiter, Events, Sentral beliggenhet, Gym.

Kontakt

 • First Hotel Grims Grenka
 • Kongens Gate 5, 0153, Oslo
 • +47 23 10 72 00
 • Kontakt

Aktuelle tilbud

Bryllupspakke

La First Hotel Grims Grenka skape gode varige minner. Deres bryllupsnatt skal være fylt av intime og romantiske opplevelser. Gi hverandre tid til å la alt synke inn og nyt hvert eneste øyeblikk av denne helt spesielle natten.

Les mer
 • Bryllupspakke

  La First Hotel Grims Grenka skape gode varige minner. Deres bryllupsn..

Mer

Frokost inkludert

Frokost inkludert

Dagens første måltid er også det viktigste. Her fyller du på med energi for dagens begivenheter, enten det er sightseeing eller forretningsmøter. På First Hotel Grims Grenka er frokost alltid inkludert.

Gratis WiFi

Gratis WiFi

På First Hotel Grims Grenka har du alltid gratis WiFi og internett.

Opplev Oslo

Opplev Oslo

Oslo har mange attraksjoner og severdigheter. Byen er en kulturby med historiske attraksjoner, Opera og gallerier med verdenskunst. Du finner alt fra urbane opplevelser som festivaler, konserter og gode shoppingmuligheter, til alle former for utendørsaktiviteter. Det er noe å gjøre for hele familien når turen går til Oslo.

Se hva du kan gjøre i Oslo her!

Norges kuleste designhotel

Norges kuleste designhotel

First Hotel Grims Grenka er blitt kåret til Norges kuleste designhotell av Nettavisen.no.

I en kåring av Norges 10 beste og kuleste hoteller ble First Hotel Grims Grenka kåret til Norges kuleste designhotell. First Hotel Grims Grenka blir omtalt som designperle og et hotell du bør oppleve, med unikt design, og roof-top bar.

Les artikkelen her.

Konferanse

Konferanse

First Hotel Grims Grenka anbefaler Christiania Qvartalet Møtesenter som ligger 2 kvartaler fra hotellet på Grev Wedels Plass. Alle møterom har dagslys, god ventilasjon, nytt møblement og moderne AV-utstyr. Senteret består av 13 møtelokaler fordelt på to etasjer og har kapasitet fra 1-100 personer.

Kontakt Eurest for forespørsel eller booking på konferanse@eurest.no

Bryllup i Oslo

Bryllup i Oslo

Vi hjelper deg gjerne med planlegging av den største dagen i ditt liv. Vi skreddersyr etter dine ønsker og kommer gjerne med råd og forslag.

En bryllupsfeiring kan f.eks. se slik ut:

 • Aperitif i solen på takterrassen Q Lounge
 • 3-retters meny med drikkepakke i MADU restaurant
 • Fest med egen DJ i MADU restaurant
 • Våre dyktige bartendere skreddersyr gjerne egne cocktails for brud og brudgom til denne spesielle dagen!

Kontakt oss gjerne for et tilbud.