Bestill rom : First Hotel Grims Grenka

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

 • Alle barn mellom 0-12 år bor gratis i foreldrenes seng
 • 12+ = voksen
 • Ekstraseng eller sprinkelseng = kr 200,-per døgn

Hvis du har en firmakode eller kampanjekode kan du skrive den inn her. Du kan også bli First Business Deal-kunde og få flere fordeler. Send søknad her.

Lobby
Reception
Q Lounge / Rooftop bar
Autumn Suite
Grims Grenka Exterior

First Hotel Grims Grenka

First Hotel Grims Grenka i Oslo sentrum er et hotell for deg som er ute etter det spennende, urbane og komfortable. Alle rommene på hotellet tilbyr god plass på minimum 20 m2, spesiell lyssetting tilpasset ditt humør, Jensen senger, samt Samsung-TVer. På grunn av hotellets utpregede design er det er populært sted for arrangementer, photoshoots, produktlanseringer og mye mer. På taket finner du vår takterrasse Q Lounge som serverer spennende drikkevarer, i restaurang MADU kan du nyte lekker brasserie-mat baseret på nordiske råvarer og i vår bar Brooms & Hatchets får du tilgang til spennende øl og vin.

Vår profil

Design, Skandinavisk, Restaurang, Cocktail Bar, Takterasse, Events, Midt i byen

Kontakt

 • First Hotel Grims Grenka
 • Kongens Gate 5, 0153, Oslo
 • +47 23 10 72 00
 • Kontakt

Aktuelle tilbud

En kveld med gutta

Opplev en fantastisk kveld med gutta der dere får smake på vidunderlig øl og bor på First Hotel Grims Grenka i hjertet av Oslo.

En kveld med gutta

En kveld med jentene

Savner du en kveld med de aller beste jentene? Vi tilbyr en jentekveld med mye moro og hygge. Dere kan være opp til 5 personer i en av våre loft suiter med all den luksusen dere trenger.

Bestill jentekveld med hotell her

Bryllupspakke

La First Hotel Grims Grenka skape gode varige minner. Deres bryllupsnatt skal være fylt av intime og romantiske opplevelser. Gi hverandre tid til å la alt synke inn og nyt hvert eneste øyeblikk av denne helt spesielle natten.

Les mer

Superstjerne i Oslo

First Hotel Grims Grenka besøkes ofte av lokale og utenlandske VIP'er som verdsetter førsteklasses service og samtidig den gode hjemmefølelsen. Vi på Grims Grenka har nå satt sammen en Super Star Experience pakke, skreddersydd til deg som VIP-gjest. Nå kan du være vår superstjerne og få VIP-behandling!

Bestill her

Mer

Prestisjepris til MADU

Prestisjepris til MADU

Nylig kåret fagtidsskriftet Hotellmagasinet Norges beste hotellkjederestaurant. I sterk konkurranse med blant annet en Michelin-anbefalt restaurant, klatret restauranten til Grims Grenka, MADU, til topps i kåringen.

Les mer og se anmeldelsen

Norges kuleste designhotel

Norges kuleste designhotel

First Hotel Grims Grenka er blitt kåret til Norges kuleste designhotell av Nettavisen.no.

I en kåring av Norges 10 beste og kuleste hoteller ble First Hotel Grims Grenka kåret til Norges kuleste designhotell. First Hotel Grims Grenka blir omtalt som designperle og et hotell du bør oppleve, med unikt design, Madu restaurant og roof-top bar.

Les artikkelen her.

Frokost inkludert

Frokost inkludert

Dagens første måltid er også det viktigste. Her fyller du på med energi for dagens begivenheter, enten det er sightseeing eller forretningsmøter. På First Hotel Grims Grenka er frokost alltid inkludert.

Bryllup i Oslo

Bryllup i Oslo

Vi hjelper deg gjerne med planlegging av den største dagen i ditt liv. Vi skreddersyr etter dine ønsker og kommer gjerne med råd og forslag.

En bryllupsfeiring kan f.eks. se slik ut:

 • Aperitif i solen på takterrassen Q Lounge
 • 3-retters meny med drikkepakke i MADU restaurant
 • Fest med egen DJ i MADU restaurant
 • Våre dyktige bartendere skreddersyr gjerne egne cocktails for brud og brudgom til denne spesielle dagen!

Kontakt oss gjerne for et tilbud.