Bestill rom : First Hotel Marin

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

 • Alle barn mellom 0-12 år bor gratis i foreldrenes seng
 • 12+ = voksen
 • Ekstraseng eller sprinkelseng = kr 200,-per døgn

Hvis du har en firmakode eller kampanjekode kan du skrive den inn her. Du kan også bli First Business Deal-kunde og få flere fordeler. Send søknad her.

Penthouse suite
First Hotel Marin Restaurant
Conference at Marin

First Hotel Marin

First Hotel Marin i Bergen sentrum tilbyr over 151 velutstyrte rom med parkettgulv; flere av dem har utsikt over havnen og Fisketorget. Vi har rom for enhver smak, alt fra mindre, enkle rom til større loftsuiter med og uten balkong. En moderne restaurant i rustikt miljø med en smakfull meny, og fullt utstyrte konferansefasiliteter tilbys. Hotellets fasiliteter inkluderer treningsrom og sauna. Ta kontakt om du har spesielle ønsker så skal vi gjøre vårt beste for å innfri disse.

Vår profil

Sentralt, Skandinavisk kjøkken, Utsikt, Store rom, Konferanser, Business, Ferie og fritid

Kontakt

 • First Hotel Marin
 • Rosenkrantzgaten 5, 5003, Bergen
 • +47 53 05 15 00
 • Kontakt

Aktuelle tilbud

YOU & ME

Lei av hverdagens kjas og mas? Kombiner franske følelser med kanskje byens beste hotellrom? Det perfekte avbrekket kan være et opphold på  First Hotel Marin.

Les mer

Konfirmasjon 2016

På First Hotel Marin vil vi gjerne være med på å planlegge festdagen til de unge voksne. Vi har en variert meny å velge fra, både kaldmat, varmmat og desserter i et pyntet lokale etter deres ønske. Barn 3-11 år halv pris. Barn under 3 år gratis. Prisen inkluderer 1 aperitiff (alkoholfri), 3-retters eller buffet, kaffe ..

Meny og priser
 • YOU & ME

  Lei av hverdagens kjas og mas? Kombiner franske følelser med kanskje b..

 • Konfirmasjon 2016

  På First Hotel Marin vil vi gjerne være med på å planlegge festdagen t..

Mer

Frokost inkludert

Frokost inkludert

På First Hotel Marin er frokost alltid inkludert i våre WebDeal og Flex priser som kun er tilgjengelig når du booker på Firsthotels.no.

Escape Bryggen

Escape Bryggen

Escape Bryggen er et morsomt spill som passer for 2-6 spillere. Målet er enkelt: kom dere ut fra det stengte rommet på under 60 minutter, ved å sette hjernen i sving. Løs gåter, knekk koder, og vinn friheten! Du kan velge mellom flere forskjellige alternativer og aktiviteter og alt kan bookes via oss.

Escape Bryggen

Offisiell sponsor til Nattjazz

Offisiell sponsor til Nattjazz

First  Hotel Marin har vært sponsor og samarbeidspartner til Nattjazz siden 2003. I disse årene har et utall musikere og mange kjente navn overnatte hos oss, både jazz navn og ikke så «jazzete» navn! Vi er stolt over å være deres prioriterte samarbeidshotell og ser på oss selv som selveste  «Jazzhotellet» i Bergen.

Velkommen til nattjazz 26. mai - 4. juni 2016!

Les mer

Innendørs parkering

Innendørs parkering

På First Hotel Marin i Bergen kan du benytte deg av innendørs parkering. Det ligger et parkeringshus under hotellet som er drevet av Europark. Våre gjester anbefales å benytte dette, da hotellets heis går helt ned i garasjen. Parkeringen betales på automaten i selve parkeringshuset. Resepsjonen er gjerne behjelpelige ved ankomst. Velkommen.

Les mer

Online informasjonsbok

Online informasjonsbok

Her finner du alt du trenger å vite for å bo hos oss. Velkommen til First Hotel Marin!

Klikk her for å lese mer.

Konferanser og events

Konferanser og events

Vi tilbyr fullt utstyrte konferansefasiliteter midt i Bergen sentrum og en moderne restaurant.

Konferansefasilitetene våre er moderne, lyse og fleksible med kapasitet fra 2-180 personer. Vi har et serviceinnstilt team som imøtekommer ditt behov og skreddersyr konferansen etter ønske.Hotellets fasiliteter inkluderer treningsrom og sauna. Innendørs parkering under hotellet.

Ta kontakt i dag

Miljøfyrtårn

Miljøfyrtårn

First Hotel Marin har nylig blitt sertifisert som et Miljøfyrtårn, en av de gjeveste miljøsertifiseringene norske hoteller kan oppnå.

Les mer

Golf

Golf

Bergen Golfklubb ligger kun få minutters kjøring fra Bergen sentrum. Det er gode buss og taxiforbindelser fra Bergen sentrum. Banen er en klassisk parkbane, med nydelig utsikt over de omliggende fjelltopper, vann og skoger. Bergen Golfklubb ønsker spillere av alle nivåer velkommen.

Se priser og bestill her